sistemde bir hata
denizhan, Cmt, 25/07/2009 - 19:13 tarihinde.
merhaba
Su siralar soyle bir uyari aliyorum:
warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in C:\xampp\htdocs\drupal-6.13\includes\bootstrap.inc on line 771.
Bu ve bunu gibi hatalar neden kaynaklaniyor olabilir?Bu konularda hicbir bilgim yok.Gerekli ayarlari ve duzeltmeleri nerden ve nasil yapabilirim?Yardimci olursaniz sevinirim.
- Yeni yorum ekle
- 201 kez okundu

Facebook modülü varsa, bir de devre disi birakip deneyin.
Bu hata bugun ortaya cikti ve bugun hicbir modul yuklemedim.Sadece sitemde saat ve tarih gostermek icin hazir kod buldum ve bu kodu blok olarak yukledim.Kodu kopyalayip yapistirirken internet explorer dan bir sayfanin benim sayfama ulasmak istedigini ve buna izin verip vermedigimi gibisinden bir uyari aldim.kodu yapistirmak icin kabul ettim.Boyle seylerin ileride siteme zarar verip vermeyecekleri konusunda bir bilgim yok.belki bundan kaynaklaniyor olabilir.onu kaldirip denerim. ama ben haber sitesi hazirladigimdan sitemde tarih ve saatin gosterilmesini istiyorum.Drupal in calender ve date eklentisini yuklemistim.ama bunlarda takvimi de gosterdiginden bunu kaldirmistim.
Eklediğiniz koddan kaynaklanan bir sorun olması büyük olasılık. Tavsiyem farklı bir kod deneyin (internette farklı örnekler bulmak mümkün)