İletişim Formunu Nasıl Özelleştirebilirim?
sersaday, Cuma, 17/07/2009 - 09:55 tarihinde.
farklı girişlerin yapılabildiği bir form nasıl yapılıyor yardımcı olun lütfen
- 358 kez okundu

eklentiler sayfasından forum modulunu aktif edin.Ardından menülere öğe ekle deyip /forum <= eğer temiz url etkinse ekleyin.
forum değil form
http://drupaldersleri.org/ders/50/ozel-icerik-turleri-ve-cck.html
webform eklentisi var drupal'de tavsiye ederim.
Farklı girişler derken ki kastınız nedir? İçerik oluşturmak üzere hazırlanan girdilerin farklılaştırılması mıdır? Kastınız? Kast ettiğiniz form ve farklılık kavramlarını açarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.
ya iletişim sayfasına işletmenin yerini adresini telefonunu faksını filan yazmaya çalışıyorum
Böyle deseniz cevabınız çok daha çabuk çözülürdü: :) İşte cevabınız....
Ana Sayfa » Yönetim » Site Yapısı » İletişim formu » Ayarlar sekmesine gittiğinizde açılan Ek bilgi: yazılı penceresine yazacaklarınızın tamamı İletişim Formunun üstünde gözükür. Yalnız buraya yazacaklarınızın içerisinde link v.s. varsa eğer bunları pencerede editör çalışmadığı için kod olarak yazmanız gerekmektedir. Yazdığınız kodlar İletişim Sayfasında link haline gelecektir.
oldu sağolun yardımınız için
Rica ederim, siz de sağolun... İyi çalışmalar...
bu webform da yaptığım bir formu ne yaptıysam ne kullanıcı girişinde nede misafir kullanıcıda gösteremedim sadece admin şifresi ile görünüyor
yardımcı olurmusunuz
Forumu günlük takip ediyorum. Ancak sadece bildiğim sorunların çözümlerini yazıyorum. Bu konu zaten sizin burada açmış olduğunuz bir konu, forum kuralları gereği lütfen yeni soruları yeni başlıklar altında açalım. Bu nedenle bu soru ve cevap kapandığı için bu sayfa yoruma kapatılmıştır.