Kaynağını bilemediğim bir hata
Site kurulumunu tamamladıktan sonra; drupal yönetici ekranında aşağıdaki hataları alıyorum, bu hataların ne olduğunu ve nasıl çözebileceğimi söylermisiniz? Ayrıca .htaccess dosyası Windows server üzerine kurulum yaptığımdan dolayı kök dizinde siteye erişimi engelliyor ancak silerek sitenin çalışmasını sağlayabiliyorum ama görüyorum ki; siteyi optimize edebilmek için bu dosyanın içeriğinde değişiklikler oluşturmak lazım.... Yani .htcaccess dosyası yok, değişiklikleri nerede yapıcam ???
* Seçilen C:\php\upload\fil5EA1.tmp dosyası yüklenemedi: hedef doğru girilmemiş.
* Seçilen C:\php\upload\fil5EA2.tmp dosyası yüklenemedi: hedef doğru girilmemiş.
Saygılar.
- Yeni yorum ekle
- 97 kez okundu

Kullandığınız localhost programından kaynaklanıyor. Localhost dizininde tmp dizini varmı? yoksa oluşturup denermisiniz.
teşekkür ederim /www/temp adında bir klasör oluşturdum ve problem kalmadı. İlginiz için teşekkrü ederim. Saygılarımla
arkadaşlar localhost umda değilde sunucuda böyle bir sorun yaşıyorum ? Sebebi ne olabilir ?
www/ altında temp de oluşturdum tmp de oluşturdum sorun çözülmedi ?
tmp dosyaları ile ilgili sorunu çözmek için, Yönet » Site Ayarları » Dosya Sistemi (admin/settings/file-system) sayfasında Geçici Dizin değerini sites/default/files/tmp olarak değiştirmeyi deneyin.