Biçimlendirme kılavuzu / seçenekleri
Arketip, Çrş, 01/07/2009 - 22:54 tarihinde.
aynı bu soruyu girdigim sayfa ile vaki :)
metin kutusu altındaki "biçimlendirme seçeneklerini hakkında daha fazla bilgi" yazan link ve ustundeki açıklamaları nasıl kaldırırım?
"Filtered HTML" olarak kullanılan tum alanların altına bunu otomatik olarak koyuyor. yönet/site ayarları / girdi biçimleri altından da kaldıramadım. 
- Yeni yorum ekle
- 741 kez okundu

Heralde bunun kapatılacağı bir yer yok. Ben zamanında css ile gizlemiştim. display:hidden;
şurda geçmiş bu konu. dediğiniz gibi css le çözüm önerilmiş anladığım. şuradaki 6,0 için Better Formats diye bir eklentiye yönlendirilmiş. indirip inceleyeceğim.
Bu kodu temanın css dosyası içerisine eklediğimizde yorum kutusunun altındaki gereksiz yazılar kayboluyor.
display:none;
}
Ancak yazıların altındaki "Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi" yazısı hala duruyor. Onu nasıl yok edeceğiz bilen var mı?
Bir çözüm yolu buldum işe yaradığı kesin ancak tartışılabilir.
İçeriği Türkçeleştirme kısmından ara diye bu cümleyi "Biçimlendirme seçenekleri hakkında daha fazla bilgi" arattım. Daha sonra Türkçe tercümesini peşpeşe iki adet boşluk " " (tırnaksız) olmak üzere kayıt ettim.
Sayfaya dönünce bir de ne görelim... Bu gereksizce direnen cümle artık yok...
Better Formats eklentisi işini görecektir. Bu eklentinin yaptığı iş, "İzinler" kısmına girdi biçimleriyle ilgili bir sürü seçenek eklemesidir. Seçenekler varsayılan olarak seçilidirler, kaldırdığında html yardımları yok olur.
Ulaş Can Cengiz
www.ulascengiz.com
ulas@ulascengiz.com
Ulaş Can, Çok teşekkür ederim.