5x den 6x e geçiş menu sorunu
Nihayet akvaryumdoktoru.com u 5x den 6x e güncelledim. Onur kardeşimizin yazdığı güncelleme makalesi ışığında güncellemeyi gerçekleştirdim fakat, update.php yi çalıştırma esnasında bir hata aldım,şu şekilde;
"
* user warning: Table 'akvaryum_akua.menu_router' doesn't exist query: SELECT * FROM menu_router WHERE path IN ('files/minnelli_logo.gif','files/%','files') ORDER BY fit DESC LIMIT 0, 1 in /home/akvaryum/public_html/akvaryum/includes/menu.inc on line 315.
* user warning: Table 'akvaryum_akua.menu_router' doesn't exist query: SELECT * FROM menu_router WHERE path IN ('files/minnelli_logo.gif','files/%','files') ORDER BY fit DESC LIMIT 0, 1 in /home/akvaryum/public_html/akvaryum/includes/menu.inc on line 315.
"
Menulerin dönüştürülmesinde bir hata meydana geldi.Sonuçta site açıldı ve şu an eklentileri kuruyorum ama admin/build/menu linki çalışmıyor ve menuleri düzenleyemiyorum. Kapsamlı bir araştırma yapmadan önce drupalderslerinde çözüm bulmak istedim. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa mutlu olucam.
- Yeni yorum ekle
- 407 kez okundu

kullandığın eklentiyide güncelledinmi? 6x olanını?
güncelleme için tüm eklentileri hangi versiyonu kullanacaksanız güncellemeniz gerekli.
menu eklentisi bildiiniz gibi çekirdek içerisinde olan bir eklenti. Bendeki hata ise ilave eklentileri kurulum sırasına göre yapmamammış. Sırayı takip edince hatalar düzeldi.