Skip to Content

5x den 6x e geçiş menu sorunu

khan, Pzt, 15/06/2009 - 13:28 tarihinde.

Nihayet akvaryumdoktoru.com u 5x den 6x e güncelledim. Onur kardeşimizin yazdığı güncelleme makalesi ışığında güncellemeyi gerçekleştirdim fakat, update.php yi çalıştırma esnasında bir hata aldım,şu şekilde;

"
* user warning: Table 'akvaryum_akua.menu_router' doesn't exist query: SELECT * FROM menu_router WHERE path IN ('files/minnelli_logo.gif','files/%','files') ORDER BY fit DESC LIMIT 0, 1 in /home/akvaryum/public_html/akvaryum/includes/menu.inc on line 315.
* user warning: Table 'akvaryum_akua.menu_router' doesn't exist query: SELECT * FROM menu_router WHERE path IN ('files/minnelli_logo.gif','files/%','files') ORDER BY fit DESC LIMIT 0, 1 in /home/akvaryum/public_html/akvaryum/includes/menu.inc on line 315.
"
Menulerin dönüştürülmesinde bir hata meydana geldi.Sonuçta site açıldı ve şu an eklentileri kuruyorum ama admin/build/menu linki çalışmıyor ve menuleri düzenleyemiyorum. Kapsamlı bir araştırma yapmadan önce drupalderslerinde çözüm bulmak istedim. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş varsa mutlu olucam.

oyunyorumu, Pzt, 15/06/2009 - 14:02 tarihinde.

kullandığın eklentiyide güncelledinmi? 6x olanını?
güncelleme için tüm eklentileri hangi versiyonu kullanacaksanız güncellemeniz gerekli.

khan, Pzt, 15/06/2009 - 14:34 tarihinde.

menu eklentisi bildiiniz gibi çekirdek içerisinde olan bir eklenti. Bendeki hata ise ilave eklentileri kurulum sırasına göre yapmamammış. Sırayı takip edince hatalar düzeldi.