Skip to Content
Ziyaretçi, Cmt, 25/04/2009 - 22:07 tarihinde.

4-5 kez denedim. 6.10 kullanıyorum. Başarabilmiş değilim. İçerikte tüm slayt içerikleri alt alta sıralanıyor. Nerede hata yapıyorum acaba??

Duke Nukem, Cuma, 01/05/2009 - 21:09 tarihinde.

Aynı durum bende de söz konusu. Hala işin içinden çıkamadım. Bloklardan uygun bloğu seçiyorum ancak bir türlü sitemde düzgün çalışan bir ddb bloğu gösterebilmiş değilim. Alternatif bir eklenti olsa hiç durmam vazgeçerim ancak views desteği veren başka bir slider modulü bulabilmiş de değilim. Ne yapacağım bilemiyorum.

kayakentli, Pzr, 03/05/2009 - 18:15 tarihinde.

Siz galiba views bloğunu yayınlıyorsunuz. DDB ayar sayfasında ilgili viewsi seçip yeni bir blok oluşuyor. O bloku yaynladığınızdan emin olun. Tabi bir de template.php ve dosyalar var. Onları da unutmamak gerek.

Duke Nukem, Pzt, 04/05/2009 - 19:10 tarihinde.

Kayakentli ben bahsettiğiniz gibi DDB'nin oluşturduğu bloğu temamda uygun bir yere taşıyorum sonra bahsedildiği gibi template.php ve custom klasörü kopyalama işlemini yapıyorum ancak devamlı şu hatayı alıyorum.

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /opt/lampp/htdocs/.../custom/modules/ddblock/ddblock-cycle-block-content-upright50.tpl.php on line 42.

Sadece bu hata mesajı görünüyor onun dışında DDB'yi henüz anasayfamda görebilmiş değilim. Modülün sayfasında bir çözüm buldum ancak hiç bir şey anlamadım. http://drupal.org/node/405948

Modülün sitesinde böyle bir durum için şu çözüm tavsiye edilmiş ben tekrar tekrar kontrol ettim ancak bu çözüm bende işe yaramadı.

warning: Invalid argument supplied for foreach() in... solution?

If the warning: Invalid argument supplied for foreach() in /drupal/sites/all/themes/[THEME-NAME]/custom/modules/ddblock/ddblock-cycle-block-content-upright10.tpl.php on line 43. error occurs the view_fields in the template file are not recognized.
First, try to clean the cache at admin >> site configuration >> performance.
If this doesn't work, check the following:

* Did you already create at least two nodes with the content type you use for the dynamic display block module?
* Did you place the preprocess function in the template.php file of the theme you use?
* Did you change [theme_name] to the name of the theme you use?
* Is your view_name you use the same as the view_name in the if statement in the preprocess functions in your template.php file in the theme you use?
This can be checked by uncommenting the debug line in both preprocess functions in your template.php file.

If none if the above solves your issue please create an issue in the issue queue on Drupal.org. Attach your template.php file and the results of the drupal_set_message debug lines when you uncomment them in the proprocess functions. Als give a link to your Internet site if possible or a screenshot.

Nerede hata yaptığımı bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

NOT: Cache temizlendi

mb1984, Pzr, 11/10/2009 - 22:04 tarihinde.

aynı hatayı bende alıyorum,forumlarda genelde view ve field anlarına dikkat edilmesi gerektiği yazıyor ama burdaki hazır kodları kullandığımda(modüller yeni sürümleri çıkmadan önce) bir sorun yaşamıyordum önceden. File seçimini yaptıktan sonra image seçilebiliyor şuan güncellenen cck'de. Bu sebepten dolayı hazır kodları kullanılmıyor.Bende adımları teker teker uyguladım ama her defasında

"If the warning: Invalid argument supplied for foreach() in /drupal/sites/all/themes/[THEME-NAME]/custom/modules/ddblock/ddblock-cycle-block-content-upright10.tpl.php on line 43"

hatasını aldım.Forumlarda theme name,viewname,ve filed doğru yazılıp yazılamadığından emin ol demiş.kontrol ettim bi sıkınti göremedim. Geliştiricilerin ingilizce export dosyalarını bulup tekrar denediğimde DDO dersteki işlemleri yaptığımda olduğu gibi aynı hatayı aldım,bu ders rc4 sürümüyle hazırlandığı için DDB-rc4 kurdum ama işe yaramadı.Site güncelenen export dosyalarını denediğimde de şu hatayı aldım
Fatal error: Call to undefined function imagefield_content_is_empty() in C:\xampp\htdocs\okul\modules\filefield\filefield_widget.inc on line 519
bu sıralar bu eklentiyi kullanmayı deneyen biri varmı bilmiyorum ama başarılı bir şekilde kurulum yapan arkadaşlar varsa nerde yanlış yapıyoruz bizi bilgilendirlerse sevinirim.

onur serkan, Pzr, 11/10/2009 - 22:13 tarihinde.

Anlatımı eklentinin son versiyonlarına göre güncellemek lazım; fırsat bulursam bakmaya çalışacağım. Ya da bu yakınlarda ddb kurulumu yapmış bir arkadaş yardımcı olabilir belki.