Skip to Content

Flag İle Yöneticiyi Uyarma

dainty, Per, 12/03/2009 - 13:26 tarihinde.

Flag'ı hatalı içeriği yöneticiye bildirme şeklinde kullanmak istiyorum, herşeyi yaptım, bildiri yapıldgnda sadece yöneticinin görebileceği bir sayfaya bilgi düşüyor ama bu bilgilere bildiri yapan (flag'ı kullanan) üyenin adını yazdıramadım? hangi bölümde hangi bileşeni kullanmam gerekiyor? üye adı yanında ip'sini de yazdırıabilirsem daha bi güzel olur :)

Bir de Hatalı içerik bildirme linkine basıldığında otomatik "unflag" linki çıkıyor, böyle olunca da bi kullanıcının verdigi uyarıyı başka bir kullanıcı geri alabilir (diye düşünüyorum), bu durumun önüne nasıl geçilebilir?

onur serkan, Per, 12/03/2009 - 16:15 tarihinde.

Flag'de ilgili görünümü oluştururken kullanıcı ilişkisi sayesinde kullanıcının adını, e-posta adresini almak mümkün olabilir. Burada işaretlenmiş yorumları listeleyen bir görünümün çıktısı verilmiş mesela; hala geçerli mi bilmiyorum ama incelemek için içeri aktarmayı deneyebilirsin. Olmazsa sadece bu iş için kullanılan Abuse eklentisi var.

dainty, Per, 26/03/2009 - 13:09 tarihinde.

Abuse modülünü kurdum, views'te tarih seçeneği de oldu ama flag'ı kullanan üye adını yazdırmayı hala başaramadım:( Flag'ın kullanıldıgı; "içerik + tarih + üye adı"nı yazdırmam gerekiyor) sadece üyeadı kaldı, nerede eksiklik var?

onur serkan, Per, 26/03/2009 - 14:19 tarihinde.

Abuse ile Views kullanılmıyor olabilir çünkü bu eklenti kendi listelerini (Pending, Hidden, Removed başlıklı sekmeler halinde) sunuyormuş. Bu listelerde kimin neyi şikayet ettiği görülebiliyormuş.

ExGaLo, Sal, 27/07/2010 - 15:52 tarihinde.

hocam bu ABUSE eklentisinde toplu raporlari nasil gorebiliriz. konunun altindan raporlar diyince sikayet edenler cikiyor. ama tek tek butun konularin altindan rapor demek cok zahmetli is.

logox, Çrş, 28/07/2010 - 11:49 tarihinde.

Abuse kullanmayacaksınız http://drupal.org/project/flag_abuse kullanacaksınız...

ExGaLo, Sal, 27/07/2010 - 23:18 tarihinde.

hocam sonuc olarak ikiside rapar etmek icin kullanilan bir eklenti.