Skip to Content

TinyMCE gözükmüyor acil yardım

sampiyonum, Pzt, 09/03/2009 - 23:55 tarihinde.

merhabalar,
ne yaptıysam tinyMCE kurmayı başaramadım.FTPden ilgili dizine kopyaladım...Anlatıldığı gibi yaptım Daha sonra modülü etkinleştirdim...Ayarlardan profilde oluışturdum gerekli izinleri verdim....
AMA bir türlü yeni içerik yarat dediğim de çıkmıyor...
Hiç birşey gözükmüyor başlık BODY bölümü gözüküyor....bu bölümde de simgeler falan yok normal boş yazı yeri...
bir yerlerde javayı etkinleştirmek mi gerekiyor...Bunun için site yapılandırmasına da baktım bişeyler yaptım ama yok naptıysam yok....

ayrıntılı anlatabilecek var mı arkadaşlar....Buna göre sitemi durupala taşıyacaktım...Ayrıca bende gözükecek simgeleri seçtiğimde sadece isimleri yazıyor simgelerde gözükmüyor...Halabuki aynı anlatıldığı gibi yaptım

onur serkan, Sal, 10/03/2009 - 23:31 tarihinde.

Kendim kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum açıkçası. Eğer Tinymce konusunda yaşadığın bu soruna bir çözüm bulamazsan Bueditör'ü denemeni tavsiye ederim.

pullsarr, Çrş, 11/03/2009 - 01:43 tarihinde.

bende denedim fakat sorunlar çıktı. Dreamweaver'da düzenleyip, full html olarak atıyorum artık ben de...

Ziyaretçi (?), Pzt, 06/06/2011 - 15:31 tarihinde.

Anasayfa » Yönetim » Yapılandırma » Içerik yazma Wysiwyg profiles
kısmında seçtiğin editörde düzenlemeye gir, arayüz dili Interface language kısmından ingilizce seçili olsun. başka dili seçersen çalışmayabilir.