Skip to Content

Kullanıcı Bildirimi Eklentisi hk.

hunanka, Per, 26/02/2009 - 21:59 tarihinde.

Kullanıcı bildirimi eklentisini kurdum gayet de güzel çalışıyor. Ancak sıkıntı şudur.
Kullanıcının bildirilmesi gereken en önemli bilgisini bildirmiyor. E-Posta adresini...
Gelecek olan mailin ayarlarını değiştirebiliyoruz. Ancak orda kullanıcının e-posta adresini bildirecek bir şekilde kod yazmak lazım sanırım.
Bu sorun çözülebilecek bir sorun mudur? Teşekkürler... Şimdi ve daima...

onur serkan, Cuma, 27/02/2009 - 14:57 tarihinde.

Eğer eklentide halihazırda böyle birşey yoksa eklenti koduna müdahale etmeden bunu sağlamak mümkün olmayacaktır. Eklentinin proje sayfasındaki konuları inceledim, böyle bir istekle de karşılaşmadım. Kullanıcının e-posta adresini gönderilen e-postada niye görmek istiyorsun ki? Bu ne işine yarayacak? Sonuçta üye profili düzenleme sayfasına giderek de görebilirsin.

hunanka, Cmt, 28/02/2009 - 17:55 tarihinde.

Eklentide gönderilecek bilgileri düzenleyebileceğimiz bir alan mevcut o alandaki kodlar ise şunlar:

!site Sitesine !user_name (!user_view) yeni bir kullanıcı, hesap oluşturdu.

Hesabı Düzenle: !user_edit

Hesabı Sil: !user_delete !profile

Ancak ben bu alanda, siteye üye olan kullanıcının mail adresinde gelmesini eklemek istiyorum. Çünkü benim hosting sağolsun! bir anda 12 gün önceye dönüverdim.
Böylece bana üye olmuş kişilerden bazılarının iletişimini kaybettim. Oysaki bu gelen mailde kişinin adresi olmuş olsa idi şimdi onlara üyeliğiniz tazelenmiştir bilginiz olsun diye e-posta gönderebilecektim.
Ama şimdi ise; o kişileri bulmama imkan yok...
Gerçi şimdi sayende 12 gün önceye dönme ihtimalim yok denecek kadar az. Çünkü Backup Migrate ile sorun çözüldü. :) Ama şu halde ise son bir saat içerisinde üye olanlara ulaşamam. Daha kötü senaryoda ise günlük sql dosyayı elle kendi harddiskime attığım için bir gün öncesine dönebilirim. O zamanda son bir veya bir kaç gün içerisinde ki üyelere ulaşamam.

onur serkan, Pzr, 01/03/2009 - 14:42 tarihinde.

Eklenti koduna baktım; !user_mail diye bir değişken tanımlanmış zaten. Mesaj metninde bunu kullanarak kullanıcı e-posta adresini ekleyebilirsin.

hunanka, Pzt, 02/03/2009 - 12:49 tarihinde.

Çok teşekkürler...