Skip to Content

SMF forumu site içinde göstermek

halilibo05, Çrş, 11/02/2009 - 15:47 tarihinde.

merhabalar herkese
Benimde yapımı halen sürmekte olan bir köy sitem var www.gulluce37.com smf forum eklentisini kurdum çalıştırdım fakat forum sanki kendi başına farklı biryer oldu gibi geldi bana ben istiyorum ki sitemin içersinde olsun sitenin ana banneri gözüksün sağ sol değişmesin forumu sitemin içersine gömeyim diyorum nasıl olur bu işlemi nasıl yaparım daha doğrusu yapabilirmiyim.sizlerin yardımlarını beklemekteyim
Herkese şimdiden teşekkürler...

onur serkan, Çrş, 11/02/2009 - 15:50 tarihinde.

Yönet » Site Ayarları » SMFforum settings sayfasından "SMF display way" olarak "In frame inside Drupal page" seçeneğini işaretleyin. Daha sonra site önbelleğini de temizlemeniz gerekiyor. Foruma /smfforum yolundan ulaşabilirsiniz.

halilibo05, Per, 12/02/2009 - 14:28 tarihinde.

Teşekkür ederim aslında benim ingilizce biraz var tahmşn etmiştim bu seçeneğini seçersem drupal page nin içersinde göstereceğini ama seçtiğimde www.siteadi.com/forum yazdığımda eski forum çıkınca ben olmadı yapamadım diye tekrardan değiştirmiştim.Ama allah sşzden razı olsun smfforum ve önbelliiği söylediğinizde hallettim çok teşekkürler.

Ziyaretçi (?), Çrş, 09/02/2011 - 02:34 tarihinde.

Drupal'ın içinde SMF gösteriyoruz. Ancak frame resize olmuyor bunun sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.