Skip to Content

irc banner tasarımı

onur serkan, Cuma, 16/01/2009 - 00:50 tarihinde.

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere resmi irc kanalımız açıldı. Bunu anasayfadan duyurduk gerçi ama sitenin orta sütununa kalıcı bir banner koymak iyi olacaktır diye düşünüyorum. Aramızda grafik tasarım konusunda deneyimli olanlar veya deneme yapmak isteyenler olabileceğini düşünerek bu konuda yardım istemeyi uygun gördüm. Bannerın tasarımında yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için gerekli bilgiler şöyle:

155px genişliğinde ve tercihen 50-60px yüksekliğinde,
sitemize renk olarak uyumlu,
üzerinde "resmi irc kanalı" veya benzeri bir açıklama içeren bir tasarım olmalı.

(Not: Eğer banner ile ilgili farklı önerileri olan arkadaşlar olursa onları da değerlendirebiliriz.)

İlgilenen arkadaşlar tasarımlarını bu başlık altında paylaşabilirler. Ktakıda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

logox, Cuma, 16/01/2009 - 19:40 tarihinde.

Orjinaldir, umarım beğenirsiniz.
drupal-tr.png

onur serkan, Cuma, 16/01/2009 - 19:43 tarihinde.

Tasarım için teşekkürler; yalnız logoyu biraz küçültüp altına "resmi irc kanalı" gibi bir açıklama eklemek lazım.

Bu arada başka fikri ya da tasarımı olan var mı?

kade, Cuma, 16/01/2009 - 20:19 tarihinde.

Merhabalar,

Apar topar, bir calisma yaptim. Aslinda vakit ve düsünerek daha güzel seyler de cikartilabilir. Keza logox´un da yapmis oldugu caslisma da hos olmus, tebrikler.
ddirc.png

emrahkaya, Cuma, 16/01/2009 - 20:44 tarihinde.

pazartesiye kadar zamanımız varsa pazartesi bitanede ben çizebilirim.

onur serkan, Cuma, 16/01/2009 - 20:49 tarihinde.

@emrahkaya: Vakit sorun değil, beklenebilir.

@kade: teşekkürler; yalnız ufak bir detay var; kanal doğrudan ddo ile bağlantılı değil, genel bir kanal olduğundan ddo logosunu kullanmak konusunda emin değilim.

kade, Cuma, 16/01/2009 - 21:10 tarihinde.

Ben pek anlamadim ne demek istedigini. Sonucta Drupal Derslerin´e bagli bir kanal degil mi? Sanirim Drupal.org´a bagli bir kanal oldugu icin bunu dedigini zannediyorum. Yaniliyorsam lütfen düzelt.

onur serkan, Cuma, 16/01/2009 - 22:14 tarihinde.

Kanal drupaldersleri.org'a bağlı bir kanal değil, drupal.org'a ait ve Türk kullanıcılar için tahsis edilmiş resmi bir kanal.

mb1984, Çrş, 21/01/2009 - 02:34 tarihinde.

orjinal bir banner olmuş:)

onur serkan, Çrş, 21/01/2009 - 02:46 tarihinde.

Evet, arkadaşlar başka fikri ya da tasarımı olan var mı? Yoksa şimdilik logox'in tasarımını kullanmayı düşünüyorum. Daha sonra farklı tasarımlar gelirse onları da kullanabiliriz.