Skip to Content

Sitemizde birkaç ufak değişiklik

onur serkan, Cuma, 09/01/2009 - 21:38 tarihinde.

Bugün sitede zorunlu bir güncelleme olacaktı, dolayısıyla ben de bu arada birkaç ufak düzeltmeyi de aradan çıkartayım dedim. Yapılan değişiklikler sonucunda:

- Metin alanlarında kullandığımız Bueditör'e yeni bir düğme eklendi: . Konuşma balonu şeklindeki bu düğme ile mesajınızın içinde yaptığınız alıntıları belirtebileceksiniz. Teknik olarak konuşmak gerekirse yeni düğme html etiketlerinden biri olan blockquote etiketini basıyor.
- Yeni düğme ile birlikte mecvut "kalın" ve "italik" ikonlarını da Türkçeleriyle değiştirdim.
- Mesaj içinde blockquote kullanılarak yapılan alıntılar için css düzenlemesi yaptım. Ör:

Drupal, PHP tabanlı, gelişmiş özelliklere sahip, esnek, ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir İçerik Yönetim Sistemi (İYS)'dir

- IE6 ve önceki IE sürümlerinde ana menüde gezilen linklerdeki menü başlıkları kayboluyordu; bunu giderdim. Ancak ne yazık ki sağ bloğun aşağıya kayma sorununu çözemedim. Bu konuda fikri olanlar varsa çok makbule geçer.

Ve son olarak da bir yaptığımız bir sponsorluk anlaşmasını duyurmak istiyorum. İnternet, teknoloji, açık kaynak yazılımlar ve Drupal temalı haber ve makalelerin yayınlandığı Teknodergi.org sitemize önümüdeki bir aylık süre için sponsor olmuştur. İlgisinden dolayı Teknodergi.org'a ve sevgili Fatih'e (bluesband) teşekkürler.

bluesband, Cuma, 09/01/2009 - 21:47 tarihinde.

Merhaba Onur ,
Drupal'a her alanda destek vermek benim de boynumun borcu aslında. Zira hayatımı Drupal uygulamaları geliştirerek kazanıyorum. Bu nedenle Drupal destekçisi bir siteye sponsor olmaktan mutluluk duyuyorum. Gelişmeleri takip ediyorum , umarım istediğin noktaya gelir burası da zamanla ;)

erdemali, Cmt, 10/01/2009 - 12:36 tarihinde.

Böyle bir desteğe ve burada Teknodergi'nin emektarlarını da görmek sevindirici. Oradan da farklı konularda bilgiler ediniyoruz. Tema içerik çok başarılı, sizler gibi olaya hakim arkadaşlar sayesinde, Drupal ülkemizde de hakettiği yerlere gelecektir.

onur serkan, Cmt, 10/01/2009 - 18:50 tarihinde.

Daha önceden eklenti ve kitap içeriklerine ait ekleyen ve eklenme tarihi bilgileri görünmüyordu. Bunu değiştirdim; ayrıca içeriklerin son güncellenme tarihleri de artık gönderi bilgisinin altında yer alıyor. Örneğin

Cuma, 14/11/2008 - 01:28 — onur serkan
Cuma, 14/11/2008 - 02:39 tarihinde güncellendi.