Skip to Content

Site menüsünü Cumulus'te göstermek

hunanka, Sal, 06/01/2009 - 12:18 tarihinde.

Site haritasını bu alana eklesek (nice menü) yü mesela, ya da primary menüyü muhteşem bir anasayfa olmaz mı? Buraya menü eklemenin bir yolu var mıdır?

onur serkan, Sal, 06/01/2009 - 12:27 tarihinde.

Tam anlamadım, Cumulus eklentisi etiketler yerine menü öğelerini mi göstersin diyorsun?

hunanka, Sal, 06/01/2009 - 12:38 tarihinde.

Evet, Onur... :) Düşünsene bütün menü öğeleri uçuşuyor... :) Bence çok güzel olurdu. Gerçi birde Türkçe karakter beklememiz lazım.
Not:Senin verdiğin örnek sayfasında büyük bir örnek vardı. Çok güzel duruyordu. Benim ana sayfa çok cansız onu canlandırmak için böyle bişey düşündüm. Aslında kabul etsen ben sana kendi sitemin admin şifresini bile veririm ama :) şöyle bir baksan eleştirsen ne yapılabilir diye :) ha bir de full view sorunu var. onu çözemedim daha...

onur serkan, Sal, 06/01/2009 - 20:19 tarihinde.

Türkçe karakter sorununun çözümü ile ilgili eklenti tanıtımına da eklediğim gibi 6 ocak 2009 sonrası sürümleri denemek gerekiyor; çünkü önceki sürümlerde flash dosyasında Türkçe karakterler bulunmuyor.

Site menüsünün Cumulus ile sunulması ilginç bir fikir. Ancak bir-iki tıklama ile yapılabilecek birşey değil tabii ki. Kodları bunu sağlayacak şekilde değiştirmek lazım. Bu da ancak freelance olarak ücretli çalışan kişilerden istenebilecek birşey bence.

Bazen çözümünü bildiğim fakat anlatması siteye gidip yapmaktan çok daha uzun sürebilecek sorunlar olabiliyor; bu gibi durumlarda eğer izin verilirse yönetici girişi yaparak sorunun çözebiliyorum. Ancak dediğim gibi bu sadece çözümünü bildiğim ve 1-2 dakika gibi çok kısa sürede halledebileceğim durumlarda mümkün. Yoksa bir siteye gidip sorunu araştırıp sonra çözüm düşünmek için zaman harcamam mümkün değil; bu özel danışmanlık kapsamına girer ve insanlar bunu ücret karşılığı yaparlar. Ben şuanda böyle bir özel danışmanlık hizmeti vermiyorum.

hunanka, Per, 08/01/2009 - 14:26 tarihinde.

Eğer böyle bir danışmanlık hizmeti verirsen lütfen haberim olsun. Her an ihtiyacım olabilir.