Istanbul etkinliği
captix, Sal, 21/06/2011 - 17:12 tarihinde.
Bi haftasonu tüm drupalcılar toplanalım diyorum.
Bu sefer 2 kişide olsak bu etkinlik yapılacağından 5 dakikalığına da olsa uğramanızı tavsiye ediyoruz.
Cumartesi yada Pazar akşamı mekan olarak Taksim düşünüyoruz.
Herkes önümüzdeki haftasonu için müsait olduğu günü/saatleri yazarsa buraya ona göre kimlerin gelip gelmeyeceğini kestiririz.
Kimler gelmeyi düşünüyor?
- Yeni yorum ekle
- 216 kez okundu

Çok güzel düşünmüşsün CAPTIX. C.tesi akşamı uygun değilim. ama pazar akşamı buluşma gerçekleşirse katılırım.
ben gelirim. umarım katılım yüksek olur.
25 Haziran Cumartesi saat 18:00-00:00'a kadar TAKSIM'de
ilk mekanı konu altında kararlaştırabiliriz.
Ben katılıyorum. ve Çevremden de katılımcı getirmeye çalışacağım.. Tabiki bu işlerden anlayan
Amatör Kabul Ediyor Musunuz :)
tabiki.
bu arada etkinliği drupal.org türkiye üyelerine de mail yoluyla ulaştırdım.
http://groups.drupal.org/turkey
o gün iş için şehirdışında olmazsam görüşürüz :D
1 Hafta önce yapsaydınız ya Taksimde dolanıyordum boş boş :)
Ahhh ahhh kara bahtım :)
Ankara olsaydı ben de gelirdim. Ankara olaydı iyiydi.. :)
Bir sonraki hafta sonu olsa ben de gelirdim
ben gelirim
25 Haziran Cumartesi saat 18.00 Taksim bana da uygun görünüyor.
Ulaş Can Cengiz
www.ulascengiz.com
ulas@ulascengiz.com
taksimde mekan önerilerini bekliyoruz.
Hunanka seninle bir buluşalım yahu :D
Taksim meydanda buluşalım yarın saat 18.00'da, oradan ne yapacağımıza karar veririz. Mekan belirlemek işi son güne kalınca zor olabilir, bilen olur bilmeyen olur..
Ulaş Can Cengiz
www.ulascengiz.com
ulas@ulascengiz.com
öyle yaparsak geç kalanları da beklemek zorunda kalırız.
meydanda 2-3 kişi buluşuruz şimdi kararlaştıracağımız mekana geçeriz, sonradan gelecekleri orada beklemeye devam ederiz.
bazı arkadaşlar bana numaralarını bıraktı, onlara mekanı mesajla bildireceğim. isteyen mail atabilir iletişimden.
Şahsen taksimde pek mekan bilmem. Mekanı belirleyin, ben 18.00'da taksim meydanda olacak ekibe dahil olayım.
Ulaş Can Cengiz
www.ulascengiz.com
ulas@ulascengiz.com
..
saat 18:00de taksimde çiçekçilerin hizasında olan çeşmelerin orda bekleyelim. Aynı zamanda polis araçlarının park edildiği sırada. Ne dediğimi herkes anlamıştır umarım.
Uygundur.
Ulaş Can Cengiz
www.ulascengiz.com
ulas@ulascengiz.com
buluştuktan sonra gideceğimiz yeri foruma yazacağız. 18:30a kadar orda bekleriz 18:30dan sonra kararlaştırdığımız mekana geçeriz onu buraya yazarız, sonradan gelecekler gelebilir.
Saat 18:00'de Taksim'de görüşmek üzere...
en az 5-6 kişi olacaz diye tahmin ediyorum.
umarım herkes sözünde durur.
Saat 18:00'de Taksim'de görüşmek üzere...
ccc
buluşma gerçekleşti tüm katılımcılara teşekkürler :) başta captix olmak üzere :)
@logox buluşalım özel iletişimden e-posta adresimi ve bilgilerimi gönderiyorum. Görüşelim... Olmadı Ankara zirvesi -2 etkinliğini düzenleyelim... :)