Skip to Content

Sınıflandırmayı CCK ile yapabilmek ?

sfn, Pzt, 13/06/2011 - 02:57 tarihinde.

Merhabalar,

Drupal ile hemen hemen yeni haşırneşir olmaktayım... Örneğin,içerik türü makale seçildikten sonra sınıflandırmayı CCK ile yapmak istiyorum bu mümkünmüdür ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• CCK Taxonomy Subset
  • Content Taxonomy
  • Content Taxonomy Term List
  • Content Taxonomy Tree

Bu dört eklentiyide kurarak denedim bunlar bana terimleri listeletmekte ben sözcüklerin listelenmesini daha sonrasında kullanıcının kendi terimini girmesini istiyorum ?

Teşekkürler,
Saygılarımla,

SFN

logox, Pzt, 13/06/2011 - 15:24 tarihinde.

Bir sitede yapılması gereken en son şey soru sormaktır. Aynı şeyleri yazmaktan siz de sıkılırsınız biz de. Şahsım adına ben çok sıkıldım. Buradan başlayabilirsiniz http://bit.ly/ipz8Ph

junik, Pzt, 13/06/2011 - 17:16 tarihinde.

Hierarchical Select ile hem terimleri listeletebilir hem de terim eklenmesine müsaade verebilirsiniz. Ayrıca Logox'un verdiği link hakkında da yorum yapma zorunluluğu hissettim. Bana çok ağır geldi.

Enes, Pzt, 13/06/2011 - 18:01 tarihinde.

Lunik sana katılıyorum gerçektente Logox ağır konuştu. Sonuçta burası forum sitesi ve burada herkes aynı bilgiye sahip değil. Soru sormanın en mantıklı olduğu yer burası. Neden böyle bir cevap verme ihtiyacını hissetdi anlamış değilim.

logox, Pzt, 13/06/2011 - 20:53 tarihinde.

Ağır konuşmadım. Bir forumda aynı konular farklı yerlerde soruldukça bilgi kirliliği yaşanmakta. Şuan bu site üyelerinin içerikleriyle ayakta duruyor. İlgili bir çok başlık varken... Neyse ya... Sustum.

sfn, Pzt, 13/06/2011 - 23:27 tarihinde.

Bilgi veren herkese çok teşekkürler,

Logox haklısındır.Saygı duyuyorum,şuraya iki satır yazı yazman bilgi kirliliği ise kaldır bu forumuda siteyide ... ;)

sfn, Pzt, 13/06/2011 - 23:39 tarihinde.

JUNIK, GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İNSANİYET İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ... BİLGİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ SÜRECE KİRLİLİK DEĞİL,DEĞERİNİZ ARTACAKTIR...