Kim hangi hosting'i kullanıyor?
captix, Pzr, 01/05/2011 - 11:51 tarihinde.
bu konu altında kimlerin hangi hosting firmalarını kullandığı ve ne kadar memnun oldukları yer alacak. Böylelikle kişilere aldıkları hizmet hakkında direk soru sorabilecez.
captix: renkas(x2)
bambam: turhost
mersoy: axsoy
berkk63: netdirekt
ahmetburak: turhost, netinternet(resel)
gkhnd: netopsiyon(resel)
denizhan: hostgator, onofis, netbilsis
cihan: guzel, hostgator, butur, niobeweb
sinner_w2: vital
ordinaryus42: internetbilisim
link şeklinde olmayan firmalar daha önce kullandıkları. bu şirketler hakkındaki yorumlar için mesajları okuyun.
daha fazla öneri bekliyoruz.
- Yeni yorum ekle
- 665 kez okundu

Netdirekt ile çalışyorum. Fiyatlar çok uygundur, destek mesajlarınıza 2 dakikada cevap bulabilirsiniz. Sunucuları İzmirdedir. Herkese tavsiye ederim.
netdirekt sunucuları Denizlide
Turhost(hosting) :Biraz pahalı ama sorunsuz
Netinternet(Reseller) :2 ay oldu kullanıyorum, herhangi bir problem yok, Sorunlara hemen geri dönüşleri var.
6 Domain + reseller Netopsiyon.com.tr --- Geçen hafta anlık online 406;dün online sayı 108 i gördü tık yok maşallah; yıllardır sorunsuz tam bir drupalcı...
@CAPTIX, Netdirektteki şu paketleri incelemeni tavsiye ederim. Netdirekt
500 MB Web Alanı ( PHP , MySQL )
10 GB Data Transferi / Aylık
1 adet MySQL Veritabanı
50 Adet E-posta
1 Adet FTP Hesabı
Webalizer ziyaretçi istatistikleri
Haftalık Yedekleme
48 TL
10000 MB Web Alanı ( PHP , MySQL )
25 GB Data Transferi / Aylık
2 adet MySQL Veritabanı
150 Adet E-posta
2 Adet FTP Hesabı
Webalizer ziyaretçi istatistikleri
Haftalık Yedekleme
95 TL
50TL hosting için çok pahalı bir ücret hocam.. Belkide şimdiye kadar hep sponsorların desteği olduğu için belki böyle geliyor olabilir.
http://www.butur.net.tr/linux-hosting.php
• 250 MB Alan
• 25 GB Trafik
• Sınırsız Mysql ve E-Mail Hesabı
• PHP Desteği
• cPanel
>>>>>>>>>>>>> 20 TL
NOT: Destek mesajlarınıza 5-6 saatte cevap alamayabilirsiniz
butur'u bilirim. pek haz etmemiştim vaktinde. şimdi nasıl bilmiyorum fakat ona geçesim yok gibi.
Turhostla beraberleğimiz yaklaşık 1 ay oldu. Şuan sıkıntı yok birçok eklenti kullandım hata falan vermedi. Fiyatlar konusunda haklısınız biraz pahalı bencede
Turkiye den iki hosting degistirdim: Onofis ve Netbilsis.Turkye deki hostinglerden ilallah ettikten sonra birkac ay Yunanistan dan bir hostinge gectim.Onlarda sitemin cok CPU tukettigini soyleyip ya VPS HOSTING e gecmemi ya da sitemi tasimami soyleyince HOSTGATOR a gectim.Simdi cok memnunum.Sitemi kendileri tasidilar ve su ana kadar CPU ile ilgili de herhangi bir sey iletmediler.
Kendilerinden Web Hosting Business Plan i almayi(10,36 dolar aylik) onerdimse de oradaki Turk calisan sitem icin onun zorunlu olmadigini soyleyip bana daha ucuz olan Hatchling i onerdi.Bir aydir o paketi kullaniyorum ve herhangi bir sorun yok.
Destek talepleri cok muthis.Live Chat destegi var.Hemen birisi cevap veriyor.Turk calisana da hafta icleri ulasabiliyoruz.Hafta sonlari ise Ingilizcem iyi olmadigi icin Google Ceviri uzerinden anlasabiliyoruz!
http://www.hostgator.com/shared.shtml
guzel.net.tr -> 1 sene oldu yaklaşık tüm sitelerim bunda. Drupale çok yüklenirseniz yavaşlıyor ama kurumsal siteler için birebir. Fiyat uygun hızlı geri cevap, her işlem haberli, çok az kapalı kaldığı oluyor, google da hızlı index alma.
Hostgator -> Hiç sorun yok site devamlı açık siteyi büyütsenizde sorun çıkarmıyor. Google index ve sıralama Türkiye için kötü yurt dışı için çok iyi.
Butur -> 1 hafta kullandım ve hemen bıraktım.
Niobeweb (hosting)-> 1 ay denedim herhangi bir sorun göremedim hızı normal.
Not: Niobe hariç diğerleri reseller hesaplarıdır. Hostgator ve guzel.net.tr yi hala kullanmaktayım.
netinternet(resel) firmasını çok duydum kendi data merkezleri var sanırım iyi firmadır ama deneyen arkadaşımız en büyük kullanıcılı sitesi varsa iletebilirse hızını test etmek isterim.
Ayrıca axoy firmasının fiyatları bedava denilebilcek gibi mersoydan yorum beklerim.
vital çok memnunum gece 4-5 fark etmiyor her telefon açtığımda birini buluyorum yardımcı olacak
CORE 2 DUO 6420 İşlemci 4 GB Ram SEAGATE 250 GB Disk Alanı 10000 GB Trafik / up+dl
FreeBSD işletim sitemli 1 adet server
freebsd kelimesini duyunca şapka çıkarasım geliyor...
guzel.net.tr> bu hostingi 7 ay kadar kullandım. cihan'ın da dediği gibi drupal konusunda yavaş bi firma. onun dışında sorun yaşamadık.
netbilsis> bazen bakım için kapatmaları haricinde sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. hızlı ve güzel firma.
renkas> şuan 2 tane sitem mevcut. tavsiye ederim. fiyatları uygun ve her türlü konuda kolaylık sağlıyorlar.
webhostingpad ----> gayet ucuz
axsoy'dan vps kullanıyorum. Peş peşe cron çalıştırmanın zevki farklı oluyor, onca eklentiye hatta cron'u yavaşlatan eklentiye rağmen. 30 tl resellere vereceğime 40 tl'ye sorunsuz vps kiralıyorum. Üstün performans da cabası.
yazdığım mesaj ikin kez çıkmış, sildim...
hostgator kullanıyordum ama tr sunuculara geçme düşüncesiyle hiç bir sorunum yokken internetbilisim.net e geçtim Allaha şükür burda da halledemediğim bir sorun olmadı teknik destek ve yaklaşımları güzel o nedenle tavsiye edebilirim.
http://bit.ly/jzCFyH
kebirhost'u tavsiye ederim
Ne olacak bu yabancı hostların hali????
2 gündür site açılmıyor, artık bakımmı yapıyorlar,yada elektriklerimi kesik Fransa'da anlamadık gitti?
İnsan bir bilgi verir yahuuu:( bu ne iştir!!!
2 defa çıktı bende sildim:)
internet bilişim'in teknik desteği çoğu büyük firmadan çok daha iyi. Bir drupal sitem için oradan host almıştım ancak dosya izinleri ile ilgili sıkıntılarım çıktı drupal sitem doğru düzgün çalışmadı bende o aldığım hostu drupal olmayan sitem için kullanmak zorunda kaldım.
yurtdışı server konusunda hostgator mükemmel bir firmadır şiddetle tavsiye ederim. TR lokasyon olarak ilk mesajda söylendiği gibi bir sitem için turhost kullanıyorum ve şuanda çok iyi umarım böyle devam eder. Bundan sonraki yaptığım kurumsal sitler için oradan almayı düşünüyorum.
Ben hostgator düşünüyorum.Drupal 7 de sıkıntı yaşarmıyım.
Birde baby paketinde biri firma sitesi olacak 3 site barındırsam sıkıntı yaşatırmı cpu dan.
Ben Hostgator da su ana kadar CPU konusunda hic sikinti yasamadim.Hostgator icin arastirma yapimistim paketlerini almadan once.Dunyanin en iyi ilk 10 hostingleri arasinda oldugunu okumustum.Bu arada CPU %25.Cok iyi bir oran gibi gorunuyor.
BERK63 merhaba. bu bahsettiğin siteden host almayı düşünüyorum ama yedekleri ücretli yüklediklerine dair bir bilgiye ulaştım, doğru mu?
Konu yeniden canlanmışken bende içimdekileri dökeyim. Türkiyede çok ucuza host satılıyor ve firmalar haklı olarak üç kuruş kazandıkları müşterileri için saatlerini harcamak istemiyorlar. Bu yüzdende Türkiye'de host firmaları ve webmasterlar arasında sürekli anlaşmazlık oluyor. Hiç kimseye tavsiye edebileceğim bir host firması kalmadı imkanı olanlar kendileri server alıp kendileri ilgilensinler.
internetbilisim çok uygun geldi bana. Neden böyle acaba diğerlerine göre çok farklı?
Web Alanı: Sınırsız
Trafik: Sınırsız
E-Posta: Sınırsız
Alt Alan Adı: Sınırsız
Kontrol Paneli: cPanel
Lokasyon: Türkiye
Yıllık Ücret: 80 TL
Gerçekten iyi görünüyor.
Ama hep derler ya Sınırsız alan yoktur diye. İnsan şüpheye düşmüyor değil hani !
Sınırsız dediğine bakmayın siz. Yarın bir gün fazla cpu harcıyorsunuz diyip kapı önüne koyarlar.
2gb'lık vps paketi pahalı bile.
Kendim 2 tane sunucum bulunmakta. 1 Tanesini tamamen drupale uyumlu hale getirmiş durumdayım.
Merhaba ,
Yaklaşık 5-6 senedir BilgisayarKurdu Inc. ile çalışıyorum.Hem mail hem de web hosting hizmeti alıyorum.Yeni uygulamaya aldıkları Live hizmetine çok memnun oldum doğrusu, online olarak tüm problemlerime destek alabiliyorum.E-mail atmama veya telefon açmama gerek kalmıyor.
Teşekkürler.
www.bilgisayarkurdu.org adresinden veya destek@bilgisayarkurdu.org adresinden erişebilirsiniz.