6x İçin Çıkması Beklenen Eklentiler
bir kaç eklentiyi buraya yazıyorum, merakla beklediğim, projem dahilinde kullanabileceğim eklentileri bu kısma yazıp, bir adet günlük oluşturmak niyetim. böylece acaba ben hangi eklentiyi bekliyordum sorunsalından kurtulacam.
bu eklentilere ihtiyaç doğrultusunda, güncelleme yapabilirim. ayrıca yeni sürümler çıkınca bu başlık altından haber vermeyi planlıyorum. en azından çıktı çıkmadı başlığımız oldu.
not: kendi ihtiyaçlarınıza göre bu başlığa ekleme yapabilirsiniz. böylece, kullanıcı destekli rss sistemi yaratmış olabiliriz. 6x sürümünden önceki sürümleri destekleyen eklentileri buraya yazmanın anlamı yok. dolayısı ile 6x için çıkmasını beklediğiniz veya 6x sürümüne uygun olmayan eklenti listenizi yazabilirsiniz.
ayrıca bu başlık sabitlenirse mutlu olurum. tekrardan günler sonra bu başlığı iki saat aramak zorunda kalmam böylece :)
merakla beklediğim, henüz 6x sürümleri henüz yayınlanmamış eklentiler;
- Yeni yorum ekle
- 839 kez okundu

Advanced Profile Kit de beklediğim diğer bir eklenti, yeni aklıma geldi.
Konu sabitlendi. Ben de bir süre öncesine kadar privatemsg'ı bekliyordum, ama şimdi kullanmak istediğimden çok da emin değilim. Yine de durumunu takip ediyorum.
Privatemsg'nin yaklaşık 3 gün önce 6.x sürümü yayınlandı. Emin olduysan kurabilirsin :D
Uyarı için teşekkürler, ben onu yine HEAD güncellemesidir diye es geçmiştim, bu seferki 6.x'miş meğer.
Advanced profile kit'in 6.x sürümü bir süredir "ertelenmiş" durumdaydı, geliştiricisi Michelle dün projenin tekrar aktif duruma geçtiğini belirtti. Sanırım kısa bir süre sonra bir alfa/beta sürümü yayınlanır.
multiping den de haber yok sanırım...
Account Expiry Drupal 6 sürümünü çıkmasını beklediğim eklentilerin en önemlisi budur. Ancak eşdeğer bir eklenti de işimi görürecektir. Umarım bir bilen vardır.
Not: Membership adlı bir eklenti buldum. Sanırım aynı işe yarıyor.
Evet membership'i ben de sitemde kullanmak istiyorum. Sanırım bu eklenti ücretli üyelik gerektiren sitelerde yarıyor. @hunanka sen de mi bu amaçla kullanacaksın?
Evet, benimde amacım ücretli üyelerin süre sonunda kısıtlı üye durumuna geçmelerini sağlamak... Modülü incelemedim. Ama dilerdim ki; üyeye ve bana e-posta gönderip üyeliğiniz bitti, lütfen tazeleyin desin. Bakalım olacak mı? :)