dosyaların yedegi
zuzhulk, Cmt, 11/12/2010 - 02:37 tarihinde.
merhaba arkadaslar. d6 kullanıyorum ve askere gitmeden sitenin yedegini almak istedim. Backup and Migrate eklentisi ile sanırım sadece sitenin database'i yedek alınıyor. acaba dosyaları nasıl yedek almalıyım. c panel deki file manager ile public_html i compress yapmaya calısıtm ancak 10 mb birşey oldu. biraz az geldi sanki. birde sıkıstırılanların yanında %70 gibi degerler vardı. acaba %70 ine mi sıkıstırıldı diyor yoksa yüzde 70 i ni sıkıstırdı gerisini alamadı mı diyor tam anlayamadım..
ftp den dosyalarımın yedegini nasıl alacagım
- Yeni yorum ekle
- 223 kez okundu

Cpanel kullanıyorsanız full backup alın. Her şeyi almış olursunuz.
onu nasıl alacagım işte. bugune kadar hep drupal ile ilgilendim.. hiç yedek olayıyla veritabanıyla falan ilgilenmedim. yardımcı olabilirmisiniz
burada resimli anlatım var
http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?t=16924
benim cpanel de files bolumunde backup yeri yok maalesef. file manager ftp gibi seyler var sadece
Tüm dosyaları sıkıştırıp indirebilirsiniz. Birde datebase yedeğini aldınızmı tamamdır.
ftp den dosyalarını çek, phpmyadmin den ise sql yedeğini al. bir kenara koy dursun, döndüğünde müthiş fikirleriln olacağı için bu dosyaları bir daha kullanmayacaksın zaten :)
:) aynen öyle
hahah :D bakalım beyler.. yarın sabah cıkıyorum yola.. kendinize iyi bakın.. bol kazanclar :))