search modülünü aktif etmek
selamkamil, Pzr, 29/08/2010 - 14:06 tarihinde.
search modülünü aktif ettim ama içerikleri modülün ayar sayfasından içerikleri indexlemesi için indexle diyorum. indekslemiyor. bunu nasıl yapabilrim?
- Yeni yorum ekle
- 210 kez okundu

Sanırım dönemsel görevleri çalıştırmadığınızdan site indekslenmiyor.
Siteyi yeniden dizinle komutunu çalıştırdığında Dizin tekrar oluşturulacak mesajı görüntülenir ve dizinleme durumu: Sitenin 0% kadarı dizinlendi. Dizinlenecek 2564 madde kaldı. şeklinde olur.
Yapılan bu yeniden dizinleme işleminin tamamlanabilmesi için dönesel görevleri çalıştırmak gerekir. Dönemsel görevler çalıştırıldığında dizinleme durumu: "Sitenin 100% kadarı dizinlendi. Dizinlenecek 0 madde kaldı" şeklinde olur ve tüm site indekslenir.
biraz zaman geçsin.
ayrıca google arama motorunu kullanmanızı öneririm. hem serverınıza yük bindirmez hemde arama sonuçlarından seo olarak faydasını görürsünüz
dönemsel görevler nedense aklıma o an gelmedi. sorun halledilmiştir.
juli tavsiyeni daha açık anlatırsan sevinrim. google arama motorunu kullanmakla konunun ilgisini çözemedim.
şurayı bir incele eğer siteniz yeniyse çok iyi sonuçlar alamayabilirsiniz çünkü sistem indexli sayfalarınızın içinden arama yapıyor site:www.drupal.org arama sözcüğü gibi