Skip to Content

search modülünü aktif etmek

selamkamil, Pzr, 29/08/2010 - 14:06 tarihinde.

search modülünü aktif ettim ama içerikleri modülün ayar sayfasından içerikleri indexlemesi için indexle diyorum. indekslemiyor. bunu nasıl yapabilrim?

Serhat, Pzr, 29/08/2010 - 15:29 tarihinde.

Sanırım dönemsel görevleri çalıştırmadığınızdan site indekslenmiyor.

Siteyi yeniden dizinle komutunu çalıştırdığında Dizin tekrar oluşturulacak mesajı görüntülenir ve dizinleme durumu: Sitenin 0% kadarı dizinlendi. Dizinlenecek 2564 madde kaldı. şeklinde olur.

Yapılan bu yeniden dizinleme işleminin tamamlanabilmesi için dönesel görevleri çalıştırmak gerekir. Dönemsel görevler çalıştırıldığında dizinleme durumu: "Sitenin 100% kadarı dizinlendi. Dizinlenecek 0 madde kaldı" şeklinde olur ve tüm site indekslenir.

juli, Pzr, 29/08/2010 - 20:20 tarihinde.

biraz zaman geçsin.

ayrıca google arama motorunu kullanmanızı öneririm. hem serverınıza yük bindirmez hemde arama sonuçlarından seo olarak faydasını görürsünüz

selamkamil, Çrş, 01/09/2010 - 20:27 tarihinde.

dönemsel görevler nedense aklıma o an gelmedi. sorun halledilmiştir.

juli tavsiyeni daha açık anlatırsan sevinrim. google arama motorunu kullanmakla konunun ilgisini çözemedim.

Bambam, Per, 02/09/2010 - 06:12 tarihinde.

şurayı bir incele eğer siteniz yeniyse çok iyi sonuçlar alamayabilirsiniz çünkü sistem indexli sayfalarınızın içinden arama yapıyor site:www.drupal.org arama sözcüğü gibi