Administration menu görüntülenemiyor.
hunanka, Per, 04/12/2008 - 18:50 tarihinde.
Başka bir template geçince bu menü görüntülenemiyor. Bunun nedeni ne olabilir?
- Yeni yorum ekle
- 637 kez okundu

Her ihtimale karşı tema önbelleğini temizleyin. Düzelmezse Yönet » Site ayarları » Administration Menu sayfasından Apply margin-top to page body seçeneğini değiştirin. Bu da olmazsa temanın yapısından kaynaklanan bir sıkıntı olablir. Bu durumda da temada değişiklik yapmak gerekebilir.
Bu arada Administration Menu eklentisi daha önceden Drupal Administration Menu olarak kullanılıyordu, drupaldersleri.org'da da bu isimle kayıtlıydı, şimdi Administration Menu olarak düzelttim.
Cevap için teşekkürler, ancak söylediklerinizin hepsini yapmama rağmen menü düzelmedi.
Themanın adresi bu http://alldrupalthemes.com/bluebusiness.html
Ancak neden böyle yaptığını çözemedim. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Sayfanın kaynak kodunda
<div id="admin-menu" style="position: fixed; display: block;">şeklinde bir kod görebiliyor musunuz?sayfanın kaynak kodunda böyle bişey buldum sanırım aradığımız budur. Ancak template ait tüm sayfalarda bu satır yok.
<div style="visibility:hidden;"><div id="admin-menu">Şimdi ne yapmak lazımdır ? Bu satırları nereden kontrol edebiliriz ?
Acaba Administration Menu Dropdown eklentisini kurmuş olabilir misiniz? Çünkü bu eklenti admin menü'yü gizler, alt gr düğmesine basınca gösterir.
Cevap için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Sayenizde sorunu çözdüm.
Administration Menu Dropdown kurulu ancak gizli değil. Demin yazmış olduğum satır:
<div style="visibility:hidden;"><div id="admin-menu">Bu satırı tüm olarak tema sayfalarında aradım. Ancak page.tpl.php dosyası içerisinde
<div style="visibility:hidden;">böyle bir satır buldum ve komutu
<div style="visibility:visible">olarak düzelttim ve artık Administration Menu karşımızda...Tekrar çok teşekkürler ederim.