Skip to Content

Pazar ve Çarşamba Günü Randevularınızı İptal Edin!

Helzvog, Cmt, 17/07/2010 - 17:28 tarihinde.

1. Ders: Drupal Tarihçesi Kısa Özet - Sunum - Giriş - Drupal Kurulumu - Drupal Türkçeleştirme
2. Ders: Drupal yapılandırma çalışmaları - admin arayüzünü tanıyoruz - Drupal'de eklenti kurulumu - yönetim arayüzünü kolaylaştırmak
----
3. Ders: Drupal Tema Sistemini Tanıyoruz - Drupal Tema Kurulumu - Tema ayarları
4. Ders: Drupal Taxonomy ile kategorizasyon - Dhtml Menü ve Menü Yönetimi - İletişim Formu - İstatistikler - Çekirdek eklentileri anlatımı
----
5. Ders: İçerik Türü Oluşturmak ve İçerik Türü Nedir? - Drupal izin sistemi hiyerarşik yapılar
6. Ders: Drupal Forum Sistemi - Forum Kurulumu - Drupal Gelişmiş Üyelik Uygulamaları
----
7. Ders: Cck,views ve panels eklentileri bilgilendirme - Drupal SEO Genel uygulama
8. Ders: Tüm derslerin kısa bir tekrarı ve senkronize bir uygulama
----

11 Temmuz Pazar Günü: 10.00 - 13.00

14 Temmuz Çarşamba Günü: 18.00 - 21.00 (Tekrar)

Ücretsiz eğitimimiz toplam 8 ders olmak üzere 12 saat sürecektir. Her ders 1.5 saat olmak üzere günde 2 ders anlatılacaktır. Hafta içerisindeki günde ise hafta sonu derslere katılamayanlar için aynı derslerin tekrarı anlatılacaktır.

Toplamda 4 hafta sürecek derslerin sonunda Drupal'in ne olduğunu, neler yapılabildiğini öğrenecek ve son derste uygulamalı bir Drupal sitesi hazırlamış olarak eğitimi tamamlamış olacaksınız.

İlk gün eğitiminin ardından ücretsiz olarak verilecek DVD'den görsel olarak dersleri takip edebilecek ve birebir anlatımdan önce kısa bir hazırlık yapabileceksiniz.

Pazar günleri derslerin tamamlanmasının ardından isteyenler için saat 14.30-16.30 arasında 2 saat workshop çalışması yapılacaktır. Bu workshop çalışmasında drupal noktasında takıldığınız yerleri sorabilir, projeleriniz için yardım talep edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için 7 gün 24 saat arayabileceğiniz telefon numaramız 0 216 383 9910.

Pazar ve Çarşamba günü Drupal Günü!
DrupalEgitim , kendi gününde,kendi saatinde!

Ziyaretçi (?), Sal, 20/07/2010 - 03:44 tarihinde.

merhaba,

oldukça güzel bir eğitime benziyor.
ben ilanı gördüğümde eğitim olmuş bitmişti. Tekrarını uygun bir zamanda yapmayı düşünüyormusunuz?

not : avrupa yakasında yapmak isterseniz Elektirik Mühendisleri odası (beşiktaş) yada makine mühendisleri odası (taksim) büyük ihtimalle ücretsiz olarak salon ve teknik imkan sunacaktır.

captix, Per, 29/07/2010 - 14:26 tarihinde.

çarşamba çarşafa dolanır :)

istanbulda olsam kesinlikle gelirdim..... bü tür şeyler kaçırılmamalı