Kullanıcılar arası özel mesajlaşma eklentisi?
4 strings, Sal, 02/12/2008 - 19:19 tarihinde.
site içi üyelerin birbirlerine mesaj atma şeklinde bir eklenti arıyorum?
- Yeni yorum ekle
- 255 kez okundu

Privatemsg bu iş için 5.x'de ideal çözümdü, fakat 6.x versiyonu biraz gecikti. Çok yakında 6.x için bir beta versiyonu yayınlanacak, ben de onu bekliyorum zaten drupaldersleri.org'da kullanmak için. Bu arada bir HEAD versiyonu var. Acilse önce localhost'ta deneyip sorun çıkarmadığından emin olduktan sonra kullanabilirsin.
bu eklentiyi biliyordum süper bi eklenti zaten. 6x olmadığı için sormuştum başka var mı diye. madem çıkacak beklemeye değer kesinlikle.
Belki çok ilginç bir alternatif olacak ama Mass Contact eklentisi ile de bunu yapabilirsin gibi geliyor bana. Tabii kullanıcı izinlarinden ufak bir ayar çekmelisin.
merakla beklediğim eklenti, hala çıkmadı. bi gaz verseler bitirseler ne süper olur be abi.
HEAD versiyonu en son 16 aralıkta güncellenmiş. Ancak şuan proje sayfasında bu sürümün bozuk olduğuna ve kullanılmaması gerektiğine dair bir uyarı var. Biraz daha sabretmek lazım. Hem burada şimdiye kadar privatemsg olmadan çekirdek Contact ile gayet iyi idare ettik :)
contact eklentisi ile de e-mail lere bakmak gerekiyor, pek kullanıcı dostu değil açıkcası. gerçi mesajlaşmak isteyen için idare ediyor dediğin gibi.