Skip to Content

Çarşamba günü Drupal günü!

Helzvog, Sal, 13/07/2010 - 13:53 tarihinde.

Standart Çarşamba günü Drupal günü!
Eğitimlerimize devam ediyoruz.Pazar günü geç kalan,yetişemeyen,tekarar katılmak isteyen arkadaşlar için çarşamba günleri bir tekrar var.Bu çarşamba pazar günü yapılan dersi tekrar edeceğiz.Birşeyler katacağız.
Çarşamba günü gelen arkadaşlara da ufak bir sürprizimiz var.Artık dersleri projeksiyon aleti ile işleyeceğiz.
1 aylık eğitim sürecinde neler görecektik bir hatırlayalım.
- Türkçe ara yüzlü Yönetim Paneli yardımıyla web sitenizi oluşturabilirsiniz.
- Kayıt formu, kullanıcı giriş formu gibi temel formları sadece birkaç tıklamayla oluşturun ve hemen yayınlayın.
- Web sitenizin içeriklerini Drupal’in gelişmiş yetkilendirme özelliklerini kullanarak, erişmesini istediğiniz kullanıcılara veya gruplara göre kolayca yönetin.
- Özelleştirilebilir uyumlu tema paketleriyle, web sitenizin görünümünü sadece birkaç dakikada değiştirin.
- Php ve MySql bilmenize gerek yok, sadece genel drupal kavramlarını ve çalışma mantığını bilmeniz yeterli olacaktır.

Eğitim günleri ve saatleri için : http://www.drupalegitim.com/drupal-egitim

14 Temmuz Çarşamba Günü: 18.00 - 21.00 (Tekrar)
Yer : netbilsis
Adres ve ön kayıt : http://drupalegitim.com/

© 2010 NETBİLSİS Ağ Yazılım Donanım ve Reklam Danışmanlık Hizmetleri
Bağdat Caddesi No:392/13 Maltepe - İstanbul
0 216 383 9910 - 383 5216
Pazar günü katılamayanlar için oldukça güzel bir kaynak.

captix, Çrş, 14/07/2010 - 01:05 tarihinde.

istanbulda olmak vardı :) böyle şeylerden faydalanmak isterdim :)

acemi, Çrş, 14/07/2010 - 02:21 tarihinde.

ahh şimdi anadolu yakasında olmak vardı :))

webcastleri en kısa zamanda bekleriz

Helzvog, Çrş, 14/07/2010 - 02:44 tarihinde.

İstanbul'da olup da gelmeyenler ayıp eder :)
Bir de demeyin Drupal'de kaynak yok,hizmet yok.Alın size kaynak,hizmet.Çalışanları düşündüğümüz için akşam saatinde gerçekleştirdik.Bekliyoruz.

acemi, Çrş, 14/07/2010 - 03:38 tarihinde.

isten kacabilirsem gelmeye calisirim ama zor gorunuyor.

Gelipte drupal ile ugrasanlarla tanismak, fikir uretmek guzel olurdu, suanki gelecek insan sayisi belli mi?

bps1960, Çrş, 14/07/2010 - 10:06 tarihinde.

Bana göre de karşıda olması durumu zorlaştırıyor..

Burdan oraya gelmek kolay da dönüşüm zor olur. Umarım bu çalışma hem düzenleyiciler, hemde drupal kullanıcıları için çok faydalı olur.

Helzvog, Çrş, 14/07/2010 - 10:33 tarihinde.

Katılımcılar 10'u buldu şimdiden.Hayırlısı olsun.Drupalcilerle tanışmak hoş oluyoır,eğlenceli bir gün geçiriyorsunuz,hem de birşeyler öğreniyorsunuz :)

zuzhulk, Çrş, 14/07/2010 - 12:01 tarihinde.

Helzvog gerçekten çok iyi ve faydalı birşey yapıyorsunuz.. tüm drupalciler adına teşekkür ederim.. ancak istanbulda olmayanlar için de bu editim videolarını paylaşabileceğiniz bir platform var mı acaba

kemal (?), Çrş, 14/07/2010 - 12:11 tarihinde.

Ben de drupal ile yeni yeni uğraşmaya başladım.Sitenizdeki dersleri takip ediyorum.
Eğitimlerden de yeni haberim oldu.Pazar günkünü kaçırdım ama Bu akşam ben de gelmek isterim.

Helzvog, Per, 15/07/2010 - 17:12 tarihinde.

resimler : http://www.cmsturk.net/forum/showthread.php?p=243678#post243678
Reklam olarak algılamasın kimse.Hocam videolara kaydettiriyorum ben tüm ders anlatımlarını.Sürpriz bir şekilde 16 kişi geldi.Pazar günü katılım daha da artacak.
DrupalNedir.Com 'da da ders sayımız gün geçtikçe artıyor.
Unutmadan ücretsiz şekilde drupalim.com dan ücretsiz,reklamsız host temin edebilirsiniz.
zuzhulk;
Videolar için bir platform düşnüyoruz yalnız burda sadece "ben" değil,gelen herkesden izin almak gerekli.Sonuç itibarıyla bu iş gönüllülük asasına göre yapılıyor ve orda kendisinin görüntülenmesini istemeyen insanlar olabiliyor.Bunların yayınlaması için de bir izin almak gerekiyor.
Derslerden aldığım geri-bildirimler oldukça iyi.İnsalara "drupal mantığını,drupal kurulumunu,taxonomy ve içerik türünü" 4 saatte anlattıyorum.Bu ilk dersti de ve gelenler için "Drupal nedir?" sorusunun yanıtı oluşmuş oldu.
Drupal için daha çok şey yapacağız.Az zamanda çok büyük işler başaracağız.Biz bir ışık yaktık.Artık gerisi gelenlere kalıyor.