HTML Editör
weedecs, Per, 08/07/2010 - 03:18 tarihinde.
Merhaba;
Şu anda bu mesajı yazdığım yani yorum cevap konu gibi metin girdiğim sınra üst tarafta bulunan bold italic resim ekle link ekle gibi html editör eklentisi var mıdır?
Saygılar.
- Yeni yorum ekle
- 519 kez okundu

ddodaki yorum alanındaki text editörünün aynısından mı istiyorsunuz?
bueditor
yani ddo daki de olabilir benzeri başka bir editörde olabilir amaç aynı
http://vimeo.com/12202176
Juli cpaksın sitesindeki adresi değilde neden kendi sitenin adresini sürekli veriyoırsun vimeo da bir kazanç kapısımı anlamadım. Bir önceki mesajımda böyle düşünmüyordum ama birden bire bir sürü linkini görünce şaşırdım.
vimeo'daki fckeditör denedim ancak gözüken düğmelerden değişiklik yaptığım zaman metin kısmında bulunan beyaz metin arka planı gözükmez hale geliyor ve sitenin arka planı gözüküyor.
böyle bir hata tepit ettim bilginize sunulur.
aynı sorunu yaşayan var mı? çözümü nedir?
merhaba
bueditor ile istediğim herşeyi yapabiliyorum teşekkürler ancak şöyle bir sorun var.
node/?? sayfası görüntülenirken yorum kısmında editör butonları aşağıdaki gibi resimleri tekrarlamaktadır.
ancak node/??/edit yani düzenlerken veya yeni oluştururken bu hatayı yapmıyor ve normal çalışıyor.
bunun için kayıtlı kullanıcı ve misafilere editörü kapat dedim o zaman gözükmüyor ama ben login halinde iken sayfaları bu şekilde göstermesi ister istemeden rahatsız ediyor...
bu neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olacak biri var mı?
bueditoru tamamen kaldır, dönemsel görevleri çalıştır, sonra yeniden yükle. bazen silip baştan kurunca düzeliyor hatalar.