Skip to Content
bymahsum, Çrş, 09/06/2010 - 11:15 tarihinde.

Mrb arkadaşlar öncelikle herkese mrb...ben drupalle yeni tanıştım bir sürü makale falan filan okudum ve gördümki drupal en iyisi :)..ben daha önce wordpress , joomla'yı kullandım ve hiçbirinden istediğimi tam elde edemedim seo olarak joomla daha üstün , eklenti olarak wp..ama istediğim video sitesini youtube gibi mesela.(ama o kadar büyük kapsamlı değil :) ) bi türlü yapamadım..wp'den vazgeçmemin en büyük nedeni..youtubeden aldığım bir embed kodunu bir sayfaya yapıştırdığım zaman küçük bir önizlemesinin (thumb) ana sayfada veya başka bi yerde gözükmemesi...yani bunu manuel olarak bir resim eklemek gerekmekteydi ayrı yetten çok saçma bişey.. html , css , grafik tasarım , animasyon bunlarla çok içli dışlıyım php orta düzey .. değişken , while , if , for .bunları biliyorum php'de.şimdi esas konuya geleyim ben drupalle bir youtube gibi bir video sitesi kurabilirmiyim ? not : videolar embed olarak alınacaktır :)).tşkler cvp bekliyorum...drupal işi olursa bu sitede süper paylaşımcı olurum bundan emin olun :))))...Mahsum Kaçmaz

kamil, Çrş, 09/06/2010 - 12:11 tarihinde.

Aradığın modul budur bununla istediğin her şeyi yapabilirsin.

-embed önizlemelerini çekebilirsin
-videoların boyutlarını istediğin gibi ayarlaya bilirsin vb.. bir çok özellik mevcuttur

bymahsum, Çrş, 09/06/2010 - 12:13 tarihinde.

SAOL DOSTUM HEMEN BAKIYORUM...HALA DRUPAL KURAMADIM MALESEF..YOĞUNUM BİRAZDA :S..FORMAT ATMAM GEREK 43 PC VAR xD :)))..Bİ EMBED EKLENDİNDE OTOMATİK OLARAK ÖNİZLEME VERİYOR DİMİ ?

kamil, Çrş, 09/06/2010 - 12:19 tarihinde.

evet önizlemeyi otomatik olarak veriyor.

bymahsum, Çrş, 09/06/2010 - 12:28 tarihinde.

BANA Bİ VİDEO TEMASIDA LAZIM..

bymahsum, Per, 10/06/2010 - 10:27 tarihinde.

önereceğiniz bir tema yokmu gençler :)))