Flag?
Flag eklentisini drupal sitesinden indirdim,diğer eklentilerin aksine sıkıştırılmış dosyadan çıkartığımda flag klasörü içinde değildi yani sadece tek bir dosyaydı.Bu aşamiada sorcaklarım çok temel düzeyde kalcak farkındayım ama bu dosyayı nereye upload etmeliyim?Flag dediğimiz şey tam olarak nedir?örneğin aşağıdaki yapı bir flag öreneğimidir

teknik detaylar konusunda aydınlatırsanız sevinirim.
Öneri:Yaklaşık 10 gündürdür drupal öğrenmeye çalışıyorum,amacım üniversitede yaptığım ve bu konuda yapılmış olan çalışmaları bir araya toplamak,yani eğitim materyallarini(video,eğitim yazılımı,öğrenme nesnesi,podcast) öğrencilere kazandırmak ve eğitime bilgi teknolojilerinin entegrasyonuna katkı sağlamak,bu süre zarfında bana drupal konusunda en faydalı kaynak şüphesiz drupaldersleri.org oldu sorularımı cevaplayan Onur SERKAN' a teşekür ederim .Forum başlığının birinde dile getirmişim video derslerin faydalı olacağını düşünüyorum,çünkü insanları gördükleri duydukları şeyleri öğrenmesi ve uygulaması daha kolaydır ve daha kalıcı izli öğrenmeler zemin hazırlar.iyi çalışmalar...
- Yeni yorum ekle
- 384 kez okundu

flag eklentisi, yorumları spam olarak niteleme yada favorilere ekleme gibi özellikleri var. bu dosyayı modules klasörünün içine atıp yönetim panelinden etkinleştireceksiniz.
Tek bir dosya varsa yanlış birşeyi indirmiş olabilirsiniz. Ya da indirme sırasında bir sorun olmuş olabilir. Diğer eklentilerde olduğu gibi flag eklentisi de bir klasör içinde geliyor ve bu klasörün içinde birkça klasör ve 10 civarı da dosya mevcut. Zaten bir eklenti için minimum iki dosyaya (.module ve .info) ihtiyaç var.
Resimde gösterdiğiniz bloğun flag eklentisiyle hiçbir alakası yok. O bloğu kendim php kodu olarak yazdım ben. Flag, 4 strings'in de dediği gibi kullanıcıların içerikleri herhangi bir nedenle işaretlemesini sağlıyor. Bu neden spam olduğunu belirtmek için olabileceği gibi favori listeleri için de kullanılabilir.