Ücretli Temalar
acemi, Pzr, 09/05/2010 - 08:09 tarihinde.
Drupal için görsellik artmaya başlamış. Joomla için tema yapan iki site Rockettheme ve JoomlArt temalarını drupale uyarlamaya başlamış. Bunlar dışında da drupale teması yapan siteler var ama bu iki benim için görsel açıdan çok güzel işler başarıyorlar.
Mixxmag Teması oldukça hoşuma gitti.
- Yeni yorum ekle
- 491 kez okundu

rockettheme gerçekten başarılı, bu külübün yapmış olduğu ücretsiz temalarda vardı ben kullanmıştım ve oldukça kaliteli gerek yapısı gerek kullanılabilirliği. Joomla art bir tema yapmış sanırım başka göremedim. Şimdilik çok başarılı olmasada bakmaya değer.
Eğer QuickStart olayı varsa ortalık drupalcı kaynar :)
Valla Drupalin en dezavantajı bu tema olayı sıfır yani bir ton tema var ama onlarda çok basit kalıyor.Eğer Drupal Türkiyede yaygınlaşacaksa Drupal warez temaları pisyasaya düşmesi lazım.Ee nede olsa bizim millet görsele ve tema olayına çok önem veriyor.WordPress ve joomla'nın bile bir ton enfes temaları var ama Drupal çok geride kalıyor.
bence temalar hep birbirini tekrarlıyor. template mosnterda ki rockettheme gibi premium tema sitelerindeki çoğu tema bana itici geliyor. bana tek güzel gelen temalar portal görünümdeki temalar.
mosnterda dakiler sadece kurumsal için gibi ancak rockettheme deki temalar portallarada hitap ediyor.
Bazı sitelerde uygun fiyatlara çok güzel temalar satılıyor. Değerlendirilebilir. Bazı sitelerde ise, üstüne para verseler kullanmayacağım temalar çok yüksek fiyatlara satılıyor.
Drupal Tema Satın Alabileceğiniz 15 Site
1. TopNotch Themes
2. TemplateMonster
3. Themestock.com
4. GoDrupal.com
5. Themes Club
6. WebsiteTemplates.bz
7.Deonix Design
8. Themescrib.com
9.ThemeShark.com
10. CMSlounge

11. ThemeArtisits.com
12. AutoThemes
13. ThemeSnap.com
14. Blamcast.net
15. BPO Canada
(Alıntı:15 Websites Where to Buy Drupal Themes | Free Drupal Templates)
Rockettheme'de sayfayı aşağı kaydırırken sayfa sonuna kadar sağ menününde bir süre yanda asılı kalması hoş olmuş. bunu bilen var mı?
ben joomla nın tema konusunda drupaldan önde oldugunu düşünüyorum, özellikle portal temaları muhteşem. tm deki drupal temaları (wareze düşenler) normal temalardan pek farklı değil, ama tm deki temaların css leri, yapıları çok çekici albenilik var.
Malasef Drupal tema olarak en sonuncu durumda.
Acaba tema olmayışının sebebi ekseri drupal kullanıcılarının kendi temalarını rahatça yapabilecek profesyonelde olmaları olabilir mi ??!
+1
Bazen bende ücretli tema alıyorum fakat kesinlikle aldığım gibi kullanmıyorum heryerini yeniden düzenliyorum benim için ücretli temanın avantajı başlama noktası oluşturmasıdır. Bunun dışında temalarıımı kendim yapıyorum çokta zor olmuyor.
+1=2
Bir tek ben tema konusunda sıkıntı çekiyorum anlaşılan :))) tema oluşturmak bana sıkıcı geliyor. Yazılım oluşturmak alt yapı hazırlamak daha zevkli geliyor ne ters adamım :P