Skip to Content

Profil sayfası yazılarım bloğu

Mikuru, Cmt, 24/04/2010 - 21:53 tarihinde.

Sanırım yapması ustalar açısından son derece basit olan bir soru soracağım. Kullanıcıların profil sayfalarına viws ile oluşturacağım bir blok eklemek istiyorum. Blokta profil sayfasının sahibi olan kullanıcının yazıları olacak. Nasıl bir filtreleme yolu seçmeliyim?

FeRTeK, Cmt, 24/04/2010 - 22:25 tarihinde.

aradığın sanırım dersler konusunda anlatılan Yorumlarım blok sayfası

Mikuru, Cuma, 07/05/2010 - 00:59 tarihinde.

bu işi hala tam olarak yapamadım. Benim istediğim şöyle:

Kullanıcıya ait yazılar kullanıcıya ait profil sayfasında görünecek ve bu sabit olacak yani başka bir kullanıcı hesabıyla giriş yapıldığında o kullanıcı ilk kullanıcıya ait profili ziyaret ettiğinde yazılarını görebilmeli .Bu tarz bir bloğu views ile oluşturmaya çalışıyorum. Benim yaptığım blok giriş yapan kullanıcının kendisine ait yazıları sadece kendisine gösteriyor.

cihan, Cuma, 07/05/2010 - 01:53 tarihinde.

mikuru, bende sana gösterilen sayfa ile başlamıştım dediğini yapmaya gerçekten oradaki ayarlarla oluyor:

merco, Cuma, 07/05/2010 - 09:59 tarihinde.

Mikuru Argument olarak sadece Kullanıcı: Uid seçiyorsun.
Ayarlar bölümünde de Provide default argument işaretleyip çıkan sekmeden User ID from URL'yi işaretliyorsun. Bu şekilde giriş yapan kullanıcı o an kimin profiline bakıyorsa o kişinin yazılarını görür. Gerçi anlatılan sayfada da aynıları yazılmış ama olayın önemli olan kısmı arguments bölümü. Orada bi hata yapıp yapmadığını kontrol et.