Drupaldersleri.org'da acilen "BEĞENDİM" sistemine ihtiyacımız var
Mikuru, Pzt, 12/04/2010 - 16:57 tarihinde.
Merhaba...
Hoşumuza giden bir yazıya ikinci kez ulaşmakta zorlanıyoruz. Drupaldersleri.org'da TUTTUM (flag) sistemi istiyoruz. Onurserkan'ı göreve çağırıyoruz. :))
- Yeni yorum ekle
- 517 kez okundu

'Aramaya inanın'. İnanmıyorsanız; tarayıcınızın 'yer imleri' bölümünü kullanmayı deneyin.
Bende favorilerim gibi bir flag eklentisinin gelmesi taraftarıyım. Kullanıcılar için çok güzel olacaktır.
Bazen kendi bilgisayarımızın başında olamayabiliyoruz, ayrıca her seferinde arayarak bulabilmek mümkün olmuyor. Örneğin şu an geçmişte dikkatimi çeken ve şimdi lazım olan bir ipucunu arayarak bulamıyorum. Sıkıntılardayım.
İstenilen özellik bir lüks değil, en ihtiyaç duyulan eklentilerden biri. Olması faydalı olacaktır.
Onur Serkan site klavuzunda yani burada mesajı takip etmek için "takipteyim" yazın demiş. Bana bu yöntem biraz basit geldi. Klasik bir forum çözümü. Drupal'in nimetlerinden yararlanmak varken drupaldersleri neden kemik bir forum yapısına dönüşsün. Elbetteki bu benim fikrim, taktir site sahibinin.
O şekilde yorumları takip edebiliriz. Bahsedilen dersleri filan favori olarak eklemek. Bu ayrı bir konu. Veri tabanını şişirmek veya bw yesin istemiyorsa kurmaya bilir ama bence olması kesinlikle lazım.
kesinlikle istiyoruz!
Onur arkadaşımız inşallah erkenden görür :) Anket ile karar verilebilir aslında olup olmamasına son karar genede kendisinindir kararı ne olursa olsun saygı duymak gerekir.
takipteyim :)
Gözükmedi bu yazı galiba, bende beklemedeyim:)
Takibindeyim...
hala halkın talebine yöneticilerden bir cevap verilmedi. Olumsuz da olsa bir cevap almak hakkımız :)
devam...
cok zaman oldu neden cevap gelmiyor hala yonetimden ki
cevap bekliyoruz :)
Bu başlığı devamlı ön plana çıkarmam belki rahatsız edici olabilir ancak bir cevap verilirse eğer en azından başlığın yönetimce görüldüğünden emin olmuş oluruz.
bi türlü tutamadık gitti :)
aynen :)
Bence pek gereği yok. Yani çok da lazım değil. Arama kutucuğunu kullanmak, bazen farkında olmadan birden çok benzer sonuçların gelmesi ufku açar.
Denk geldiğiniz çok iyi konularıda kendinize göre favori oluşturmanız ve diğer kullanıcıların bu listeye bakabilmesi bence çok güzel olur.
güncel :)
hala cevap yok...
Şaşılacak şey... DDO'nun gelişimine yönelik bir fikir sunuyoruz ancak cevap yok. Böyle düşüncelere en azından cevap verilmeli diye düşünüyorum. Ancak sanırım çok yoğun yöneticilerimiz var ve devamlı gözden kaçırıyorlar.
Konuyu takip edenlere müjde!
İçeriklerin altındaki link kutusunda yer alan "Sık kullanılanlara ekle" linkini tıklayarak ileride ihtiyaç duyabileceğiniz konuları listenize ekleyebilirsiniz. Sık kullanılanlar listenize ise Hesabım sayfasındaki "Sık kullanılanlar" sekmesinden ulaşmanız mümkün.
Hesabım sayfasında Sık kullanılanlar haricinde, İçeriklerim ve Takip Et sekmeleri de bulunuyor. Bunların kullanım amaçlarını hatırlatmakta fayda var:
Onur Serkan görevde :)
ilk ben yazayım :) tesekkurler onur serkan en sonunda oldu bu da :)) az önce görmüştüm ama es geçmiştim bu yazını okuyunca dikkatimi daha cok cekti.. tesekkurler tekrar ;)
ilaç gibi geldi
@onur serkan görevde olmana gerçekten sevindim. Böyle bir haber biz üyeleri çalışmaya teşvik edecektir. Eve hoşgeldin :)
Gerçekten güzel olmuş. Teşekkür ederiz.
Açtığım konuya verilen cevabı biraz geç okuma fırsatım oldu. Gözümden kaçmış. Onur Serkan teşekkür ediyoruz. Benim ısrarcı tevrımı da yabana atmayın hani. ;)