Skip to Content

Galeride Çıkan Resim Yazısı Düzenleme

dumurr, Çrş, 07/04/2010 - 14:16 tarihinde.

dd_1.jpg

Galeride Çıkan Resim Yazısını istediğim başka bir yazı ile değiştirmek için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler...

EDIT:
teşekkürler yeni olduğum için düşünemedim CIHAN
Ancak Views de düzenlendiğim galeri yapımı için video anlatımda şu modüller istenmişti.
İmage
İmage attach
İmage gallery
İmage import
İmagemagick advanced option
Thickbox
Kullandıklarımın arasında image ve thickbox oldu diğerlerinde bir değişiklik yapmadım. Sitede aradım ama bir ikibaşlık dışında net bir bilgi bulamadım..
(Sanırım) Tüm dosyaları aradım taradım (images in this gallery) ancak bulamadım. Tekrar Teşekkür ederim.

cihan, Çrş, 07/04/2010 - 18:49 tarihinde.

site kurulumu->arayüzü çevir->ara

Arayüzü çevirden o yazıyı aratıp değiştirebilirsiniz büyük ihtimal. Hangi eklentiyi kullandığınızı belirtmemişsiniz. Drupalde galeri yapmak için bir sürü eklenti var... Ayrıntıya girerseniz kullanan arkadaşımız varsa daha iyi açıklar.

Arayüzü çevirde aramayı sadece There are diye aratıp çıkan tüm başlıklara bakarmısınız. Kelimelerin başında ve sonunda boşluk olmamasına dikkat edin.

Olmazsa modüle dosyasına bir müdahale gerekiyor olabilir o eklentiyi kullanmadığımdan bilemiyorum.

dumurr, Cuma, 16/04/2010 - 20:29 tarihinde.

CIHAN teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi arayüzü çevirden tarattım "images in this gallery" yazısını çıkan sonuçlardan there are ve is olanları istediğim metinle değiştirdim ve sonuç tam olarak istediğim gibi oldu.
Yalnız rakam kısmının sorunsuz çalışması için
@count images in this galery yazan kısmı
@count gözükmesini istediğiniz mesaj - şeklinde düzenlenmesi gerekiyor.
Tekrar teşekkürler...

cihan, Cuma, 16/04/2010 - 20:40 tarihinde.

Ben teşekkür ederim kolay gelsin.