Skip to Content

Toplu Mail

sdemir, Pzt, 05/04/2010 - 16:15 tarihinde.

Mass Contact adlı eklentiyi toplu mail göndermek amacıyla kullanmaya çalışıyorum. Modülü kullanacağım sitede 21.000 üye var ve parça parça mail göndermem gerekiyor. Yani seçenek olsa ve 300er 300er veya belirlediğim sayı kadar parçalayarak mail atma seçeneği olsa çok makbule geçecek.

etcetera9, Pzt, 05/04/2010 - 16:39 tarihinde.

Simplenews diye bir eklenti vardı. Sanırım onda öyle bişeyler vardı. İşini görür mü bilmiyorum...

cihan, Pzt, 05/04/2010 - 17:37 tarihinde.

Mass Contact eklentisini 1 dene önce drupali gördüğümde mail atmak için denemiştir. Mail liste grupları oluşturup üyeleri bu listelere dahil edebiliyoruz diye hatırlıyorum(role görede olabilir) bir ayarı vardı.

sdemir, Pzt, 05/04/2010 - 17:45 tarihinde.

Mass Contact'i denedim, kaldırmadı arkadaşlar. PHP execution timeout 300sn yaptım yine de kaldırmadı, timeouta düştü. Parçalı gönderebilme yöntemi lazım arkadaşlar. Simple news'e de yüzeysel baktım, anlamadım :) Biraz daha inceleyeyim o zaman.

sdemir, Pzt, 05/04/2010 - 17:58 tarihinde.

Tamam sorun çözüldü arkadaşlar. Mass Contact içerisinde "Maximum number of recipients before splitting up the e-mail:" diye bir alan sağlanmış bize. İstediğiniz bir değer girip time out sorununun önüne geçiliyor. İlginiz için teşk.

sdemir, Pzt, 05/04/2010 - 18:09 tarihinde.

Arkadaşlar, sorun çözüldü sanmıştım ama 18.800'ünü gönderip sonra maximum execution time'a düşüyor. Parça parça gönderirken sayfayı da yenilemesi gerekiyor bu durumda :( Maximum execution time'ı daha da yükseltirim ama 300sn bile serverı tehlikeye atacak kadar fazla. Sonuçta başka domainler de var. Tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa, bir fikir verirse yeterlidir. Teşekkürler.