Skip to Content

Takvim eklentisi Türkçeleştirme - Date & Calendar

cihan, Pzt, 29/03/2010 - 13:42 tarihinde.

Sitelerinizdeki içerikleri eklendikleri tarihlere göre listelemek veya bir etkinlik takvimi oluşturmak isterseniz yararlanabileceğiniz çok güzel bir eklentidir.

İlgili modüllerin Türkçe dosyalarını http://localize.drupal.org/ adresinden sisteminize yükleyiniz; daha sonra buradaki işlemlerii ya direk olarak yada istediğiniz şekilde değiştirerek sistemizdeki tarih dillerini Türkçeye çeviriniz.

Not: Paylaşımlarımda kendi bloğuma bağlantı vermemden rahatsız olduğunu belirten 1 arkadaşımız var; (buraya artık paylaşmayacağım dediğim halde paylaşmamda ısrar eden arkadaşlarımız da var), başka rahatsız olan varsa lütfen belirtsin. Tatsız postalarda alıyorum nedir bu anlamadım. Yurt dışındaki paylaşımları takip edin o bu siteye hep bağlıdır ve çok çalışırlar. Bizim ülkemizde ise bir şeyler yapanı kıskanır baltalarlar. Tabi fark var arada... Olumsuz postalara rağmen gene işine yarayan olur die paylaşıyorum ancak bir önceki paylaşımım da başlayan rahatsız olma durumuna yorum şeklinde düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim. Burayı tıklayarak düşüncenizi o başlık altına yazınız.

cihan, Pzt, 29/03/2010 - 18:52 tarihinde.

Ufak bir ek ekledim. Daha önceden bakan oldu ise onuda eklerler.