Skip to Content

yeni server da hata mesajları alıyorum

kaypediem, Per, 11/03/2010 - 18:09 tarihinde.

Dnsajans'ın ddo üyelerine sunduğu avantajdan yararlanıp sitemi oraya taşıdım. Ancak her aşamada (içerik eklerken, yorum yaparken vs) sürekli şu hata mesajları çıkıyor:

Warning: openlog() has been disabled for security reasons in /home/kaypedie/public_html/modules/syslog/syslog.module on line 76

Warning: syslog() has been disabled for security reasons in /home/kaypedie/public_html/modules/syslog/syslog.module on line 79

Warning: syslog() has been disabled for security reasons in /home/kaypedie/public_html/modules/syslog/syslog.module on line 79

Dnsajans'tan destek istediğimde şu cevabı aldım:
Erişmek istediğiniz özellik sunucunun güvenlik ayarlarında değişiklik gerektirmektedir.
Maalesef böyle bir erişime izin vermemekteyiz.

Sunucunun güvenlik ayarlarında değişiklik yapılmadan sorunu nasıl giderebileceğim konusundaki sorularım cevapsız kaldı. Yardımcı olacak biri varsa sevinirim.

etcetera9, Per, 11/03/2010 - 20:38 tarihinde.

Eklentiler sayfasında Syslog eklentisini deaktive etmek işe yarayabilir...

kaypediem, Cuma, 12/03/2010 - 12:59 tarihinde.

Evet dediğin gibi yaptım işe yaradı, teşekkürler etcetera9.

cihan, Cuma, 12/03/2010 - 13:40 tarihinde.

Kaype bence bunu sunucu sahibine söyle, en azından bir daha biri aynı sorunla sunucularında karşılaşırlarsa destek verebilsinler.

Böylece drupale tam uyumlu tüm fonksiyonlar tam çalışıyor demeden önce kendileride bir bilgi sahibi olmuş olur.

Senden sonra kullananlar madur kalmaz.

Msne bakmadın buraya bakıyorsun sanırım.Akşama host alanın hazır kardeşim bu arada ok.

Atlıhan Dündar, Çrş, 24/08/2011 - 20:38 tarihinde.

Peki bu ekleniyi deaktive etmeden serverda ne gibi bir değişiklik yapabiliriz. Bende vps server var cpanel kullanıyorum bu ayarı serverda nasıl yapabilirim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Atlıhan Dündar, Çrş, 24/08/2011 - 20:39 tarihinde.

Peki bu ekleniyi deaktive etmeden serverda ne gibi bir değişiklik yapabiliriz. Bende vps server var cpanel kullanıyorum bu ayarı serverda nasıl yapabilirim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Kartagis, Cuma, 16/09/2011 - 13:35 tarihinde.

Selam,

php.ini dosyasında disabled_functions karşısına herhangi bir şey yazmazsanız probleminiz olmaz.