Skip to Content

"© 2008-2009 drupaldersleri.org" kısmı hakkında

sdemir, Çrş, 10/03/2010 - 18:24 tarihinde.

Drupal dünyasına yeni giriş yapmış biri olarak, yaklaşık 5 gündür vaktim el verdikçe sitenize göz atmaktayım. Yalnız siteye her girişimde "© 2008-2009 drupaldersleri.org" kısmı dikkatimi çekiyor.

Önerim: page.tpl.php içerisinde "2009" yazılan yere "<?php echo date(Y); ?>" yazmanız. Böylelikle hiçbir zaman o kısmı güncellemek zorunda kalmazsınız.

Bu arada gerçekten çok yararlı ve güzel bir site yaptığınız için de sizi tebrik ediyorum..

kayakentli, Çrş, 10/03/2010 - 18:43 tarihinde.

Öyleyse Drupal dünyasına hoşgeldin. Nasıl tanıştın Drupal ile?

cihan, Çrş, 10/03/2010 - 18:59 tarihinde.

Bu site ve diğer tüm arkadaşların sitesi kullanıcıları ve ziyaretçileri ile bir yere varır sende ilk içeriğini ekledin ve seninde katkın var:) Hoşgeldin drupal dünyasına

sdemir, Çrş, 10/03/2010 - 19:11 tarihinde.

Teşk. arkadaşlar. Bu dünyaya adım atanların böyle güzel şekilde karşılandığı bir grup old. bilseydim drupal dünyasına daha önce giriş yapardım. Daha önce joomla ile birşeyler yapıyordum örn www. gazetemen. com. Ama bunu yapmak için bile binlerce satırdan oluşan kodlar yazmıştım.

Aradan 2.5 - 3 yıl geçtikten sonra tekrar bilişim sektörüne girince cms'leri yeniden inceledim ve açıkçası drupal dünyası biraz gözlerimi kamaştırdı. Joomlada eksikliğini en çok yaşadığım şeyler drupalde mevcut (roll bazlı içerik ve kull. yönetimi - detaylı şekilde). Joomla, yazdığım kodlara yardım ederken, görünen o ki kodlarım Drupal'e sadece arkadaşlık edecek. Yani temennim o şekilde...

cihan, Çrş, 10/03/2010 - 19:31 tarihinde.

:) group1083370@groupsim.com adresini msnine ekleyerek msn grubu ilede Türkiyede Drupal kullananlarla msn den sohbet edebilirsin:)

Bildiğin kodlama bir çok kişininde işine yarayacaktır. Herkesin gözünden kaçan birşeyler oluyor nede olsa. Ben joomla ile ömrüm boyunca 1 kere ilgilendim 1 site yapıp bıraktım. Açıkları ve kullanışsız olması can sıkıcı. Bir güzelliği temalarının hoş olması.