Skip to Content

mysql.inc on line 128 hatası

yenerberktas, Sal, 09/03/2010 - 16:57 tarihinde.

Arkadaşlar bir sayfa hata alıyorum ve bu satır çıkıyor sonunda.Ayrıca durum raporunda Upload progress eksik diyor.Bu eklentiyi sunucu sahibi yüklemezse ne yapacağım.

cihan, Sal, 09/03/2010 - 17:18 tarihinde.

"mysql.inc on line 128" gibi kısa bir bilgi ile ancak şunu söyleyebilirim; Belleği temizlemeyi denedin mi? Sunucuda ayarlarla oynanmış sanırım bu nedenlede bazı veri tabanı tablolarını yanlış tanımlıyor olabilir, dolayısı ile bu durum cache dediğimiz bellek bilgilerinden oluşabiliyor.

"Upload progress eksik" konunada gelirsek en kalitelisinden en dandiğine kadar tüm sunucularda aynı hata benim sitelerimdede var bir eksiğini göremedim. İmage eklentileri filan kendi apileri ile geliyor die biliyorum zaten. Eklentiler seçeneğinde bir eklenti ile beraber image eklentisini açabiliyorduk.

yenerberktas, Sal, 09/03/2010 - 17:37 tarihinde.

Önbelleğide temizledim ama olmadı yine sayfalarca hata veriyor.Hangi eklenti bunu kullanıyor tam bulamadım diğer sitelerde upload process ile ilgili birşey yok ve hatada yok.

yenerberktas, Sal, 09/03/2010 - 17:45 tarihinde.

eklentilerden update status eklentisini kaldırdım düzeldi ama sunucu eklentiyi bazen ekliyor bazen kaldırıyor anlamadım valla

cihan, Sal, 09/03/2010 - 18:51 tarihinde.

bana önerdiğin sunucuyu mu kullanıyorsun bir ara aldığımız?

yenerberktas, Sal, 09/03/2010 - 21:12 tarihinde.

evet hala orayı kullanıyorum yine de işimizi görüyor.İlerde ne yaparız bilmiyorum sunucuya kadar gidebiliriz.

sinner_w2, Sal, 09/03/2010 - 22:18 tarihinde.

dedicaded veya vps kulanıyorsanız uploadprogress buradan yükleyip kurabirlirsiniz. normal host kulanıyorsanız yetkiliden rica edin. yüklemelerde upload bar gibi avantajlar sağlıyor

cihan, Sal, 09/03/2010 - 22:52 tarihinde.

yener o adamlar ayarları bilinçsiz oynamış ben uzun vadeli aldıgım halde bagışladım adama küfür edip. Orası çok hata veriyor uğraşmaya değmez aylık ödüyor isen.