Her Bölümde Farklı Ana Sayfa Olur mu
TeknolojiTR, Pzr, 07/03/2010 - 18:12 tarihinde.
Merhaba Arkadaşlar,
Bir proje üzerinde çalışıyorum.Servisler çoğalınca her biri için ayrı script kuracaktım yalnız bu oldukça üyenin siteye erişmesi hepsine üye olması ilerde büyük sıkıntı yaratacağı için drupal yada joomla gibi içerik yöneticisi sistemi tercih edim Fakat şöyle birşey istiyorum örneğin /Haberler sayfası ayrı bir anasayfa Video sayfasında ayrı bir anasayfa Foto böyle birşey mümkünmü ? mtv.co.uk yapılmış.
ama bu iş çok zor olur mu ?
Sizce Dediğim gibi her alt servise ayrı bir script mi yüklim
Drupal mi kursam ?
Yada öneriniz ne olur ?
- Yeni yorum ekle
- 167 kez okundu

Elbette olur. Yalnız Drupal'i öğrenmelisiniz. Şöyle şöyle yapabilirsin demektense sizin kendiniz çözüme gitmeniz daha hayırlı olacaktır.
Yine de bir ipucu: context veya panels. Tavsiyem context'tir.
Aslında bir türlü drupala ısınamadım başladım geri bıraktım ders kaynağından baktım ama yine devam edemedim. Tam öğrenmem bir kitap olsa adım adım beni götürse bakarak okuyarak anlıyabiliyorum ne yazıkki tr bir drupal kitap göremedim
bu yüzden alt script kurmaya karar verdim fakat oda üyeler tarafından sıkıntı olacağını düşünüyorum ilerde.
Burdaki dersleri ve cpaks.com/drupal sayfasındaki videoları sırayla takip ederseniz epey ileri gidebilirsiniz.
Tavsiye olarak ingilizce kaynaklar:
Aslında kaynak çok. Çoğu İngilizce. Yalnız videoların Türkçe olması ile İngilizce olması arasında pek bir fark yok. Gayet iyi anlayabiliyorsunuz. Belki kodlama ile ilgili videolar olsaydı o zaman anlamakta zorlanabilirdiniz.