Skip to Content

Cron calışmıyor

denizhan, Pzr, 07/03/2010 - 12:21 tarihinde.

Pormanscron eklentisi de yuklu oldugu halde son iki gundur cron calismiyor.Elle calistirmayi da denedim ama olmadi."Dönemsel görevleri çalıştırma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı." mesaji aliyorum.Son gunlerde yeni eklenti de yuklemedim.Neden kaynaklaniyor anlamadim.Bu arada bugun Drupal i guncelledim.Guncellemeden sonra da calismamaya devam ediyor.Bu durumda Mevcut guncellemeler sayfasi da acilmiyorAcildiginda da user warning: MySQL server has gone away query: UPDATE cache_update SET data = 'a:72:{s:8:\"addtoany\..... gibi uzuuuun bir hata bildirimi ile aciliyor

Kayitlar sayfasinda ise hatanin konumuna bakinca (/siteadi/poormanscron/run-cron-check/ adresinden) { "cron_run": null } yaziyordu.Poormanscron eklentisini kaldirdim ama cron calismamaya devam ediyor.Neden olabilir?

denizhan, Sal, 09/03/2010 - 12:14 tarihinde.

Tesekkur ederim.
memory_limit zaten 128M idi.Bu durumda hosting ile konusmadim.Belirttiginiz gibi update status eklentisini devre disi biraktim.Buna ragmen once cron calismadi.Son bir gundur calisiyor.Ama update status eklentisi devre disi oldugundan guncellemelerden haberdar olamiyorum.Bu durumda sanirsam drupal sayfasindan her eklenti icin guncellemeleri tek tek takip etmem gerek.

cihan, Sal, 09/03/2010 - 12:43 tarihinde.

ben aradqa bir bu eklentiyi açıp bakıyorum. Veya şuda uygulanabilir çekirdekten gelen bir eklenti vardı ne yazıkki şimdi adını hatırlayamadım yoğunlukta şu eklentileri devre dışı bırak diye seçebiliyorduk. Burada update status seçersek sanırım aynı şekilde cron çalışabilir.