Yorum gösterimi
eksi, Cmt, 06/03/2010 - 17:13 tarihinde.
Amacım yorum görünümünü DD de olduğu gibi sade bir şekilde görüntülemek. Forum konusunun birinde wp comment eklentisi kullandığınızı okudum bu görünüm için eklentiyi kurdum ama istediğim görüntüyü elde edemedim. Yorum gösterimini Drupalderslerinde olduğu gibi nasıl gösterebilirim bu konuda yardımınızı bekliyorum.
Birde yorum başlıklarını nasıl kaldırabilirim. Şimdiden teşekkürler.
- Yeni yorum ekle
- 188 kez okundu

Temanız içerisindeki comment.tpl.php'yi düzenleyerek istediğiniz gibi görünüm elde etmeniz mümkün. Burdan başlığı da kaldırabilirsiniz. Daha sonrası sizin css yeteneklerinize kalmış bir şey.
Özellikle tema dosyalarını ve css dosyalarını düzenlemede çok eksiğim var Bu nedenle bu konu hakkında deneyimli üyelerden yardımlarını istedim. Dediğiniz gibi temaları düzenlemek ve css üzerinde çalışmalıyım ama daha hızlı bir sonuca ihtiyacım var.
CSS en basit arayüz programlamadır, daha kolay bir yolu yok bence, dreamweaver veya aptana kurup onunla css dosyasını açıp size sunduğu kodları inceleyerek de css ile bir şeyler elde edebilirsiniz. Bu arada aptana ücretsiz ve kendini kanıtlamış bir programdır.
CSS'ye programlama demesek daha iyi. Şimdi her css'den anlayan kendini programlamacı sanacak ki vay halimize :)
XHTML, CSS, jquery, javascript bilenlere piyasada zaten interface developer deniyor.
Birde programcıyı anlarımda programlamacı komik oldu kayakentli:)
Tamam teslim oldum.
:) eller yukarı:P
Bir kaç denemeden sonra istediğim sade görünümü elde ettim en azından yorum başlığını çıkarttım ve yorumlara border ekledim :)
Çok tavsiye edilmese de, ve kendi düzenlemeniz kadar esnek olmasa da bunun için hazır modüller var...