Skip to Content

CCK field kullanılan içerik türlerinde 'Paging' çalışmıyor

emre.e, Pzr, 28/02/2010 - 19:37 tarihinde.

Merhaba. CCK yardımıyla field kullandığım içerik türlerinde Paging eklentisini kullanamıyorum. Paging, CCK-field kullanmadığım içerik türlerinde sorunsuz çalışırken; CCK-field kullandığım içerik türlerinde belirttiğim yerden itibaren yazıyı kesiyor ancak sayfalama yapmıyor. Konuyla ilgili bilgisi veya çözüm önerisi olan varsa, benimle paylaşırsa sevinirim.

cihan, Pzr, 28/02/2010 - 22:48 tarihinde.

Pagerı kullanma amacınız nedir? Tam olarak ne yapmak için kullanıyorsunuz. Belki yapmak istediğinizi o eklenti dışında da yapabilirsiniz o nedenle soruyorum.

emre.e, Pzt, 01/03/2010 - 15:46 tarihinde.

İçerikler çok uzun ve görüntü hoş olmuyor. Şimdilik, sayfalama dışında bir çözüm geliştiremedim maalesef.

kayakentli, Pzt, 01/03/2010 - 16:45 tarihinde.

Gövde alanını cck alanlarınızın altına alıp tekrar dener misiniz?

emre.e, Pzt, 01/03/2010 - 17:08 tarihinde.

Maalasef, yine değişen bir şey olmadı. Sayın kayakentli; başka bir node sayfalama eklentisi biliyor musunuz? Ya da önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı?

kayakentli, Pzt, 01/03/2010 - 17:32 tarihinde.

Eğer açtığınız cck textare alanı için paging eklentisini kullanmaya çalışıyorsanız zaten bu eklentinin bu alanlar için bir desteği yok. Sadece body alanında paging eklentisini kullanabilirsiniz.

Ama içerik türünde body alanında kullanmak istiyorum ve bu içerik türüne cck alanı açmak istiyorum diyorsanız -sanırım siz bunu söylediniz- eklenti bu konuda neden işe yaramıyor bilmiyorum.

http://drupal.org/project/custom_pagers
http://drupal.org/project/pagination

Bu eklentilere bir bakın isterseniz.

emre.e, Pzt, 01/03/2010 - 17:56 tarihinde.

Bu bahsettiğim durumda, Pagination ve custom pagers da sorun çıkartır mı bilemiyorum. Çünkü ikisini henüz kullanmayı beceremedim. Paging tam istediğimi veriyordu ancak CCK kullandığım içerik türlerinde sorun çıkarması, dünyamı yıktı. Teşekkür ederim cevabınız için.

emre.e, Sal, 02/03/2010 - 19:36 tarihinde.

<?php print $node->content['paging']['#value'] ?>
ekleyince düzeldi.