oluşturduğum grup'lara içerik giremiyorum.
sevgili arkadaşlar ilk oncelikler hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum daha sonrada bu organic gruops dan şikayetlerimi.
şimdi sevgili arkadaşlar ben grup oluşturdum ama bir türlü gruba yazı yazamıyorum buda beni çileden cıkartıyor.
view bölümünde og_gph_ron bölümüne gidip filtreler kısmından taksonomi ekledim ama ya ben beceremedim yada sorumun cevabı orası değildi.
oluşturduğum grubun içine girince alt kısımda eklediğim yazı ile karşılaşıyorum. "No posts in this group."

daha sonra eklediğim bir eklenti den olsa gerek yuvarlak içine aldığım(usteki resimde) taksonomi yazısı geldi. heh şimdi oldu dedim sanırım burdan olacak diye taksomi nin içine girdim terim felan ekledim sonra gittim birde konu ekledim ama sonuc gene olumsuz oldu...
daha sonra taksonomi bölüme gittiğimde alt kısımda ki resim ile karşılaştım ama onun ne işe yardığını hala çözmüş değilim. eger ordan sinema severleri seçersem makale yazarken taksonomi bölümü cıkmıyor

şimdi arkadaşlar 2 günden beri tepinip duruyorum. konu hakkında bana bi yardımcı olursanız o kadar çok sevinecem ki...
tek istediğim şey oluşturduğum gruplara yazı yazabilmek. ben yada ziyaretçiler.
üşenmeyip okudunuğunz için çok teşekkür ederim.
- Yeni yorum ekle
- 229 kez okundu