Webform eklentisi
Deat, Cmt, 27/02/2010 - 16:38 tarihinde.
Meraba arkadaşlar kendi siteme iletişim forumu eklemek istiyorum. üst linklerde ana sayfa forum vb. gibi iletişim menüsü oluşturdum ve bu iletişim menüsüne bağlantı vermek istiyorum.bunun için biraz araştırdım. Webform eklentisini buldum.bir kaç örnek siteye baktım ve hoşuma gitti.Sitemee atıp eklentiyi aktiv ettim.Ama malasef dili yabancı olduğu için kullanamıyorum.üyelerin bana bu eklenti ile mesaj atmasını nasıl sağlıyabilirim?.Yani bana basit olarak bir arkadaş resimli anlatım yaparsa çok minettar kalırım.
- Yeni yorum ekle
- 274 kez okundu

biraz kurcaladı iseniz takıldıgınız yerlerde yardımcı olabilirim.
içerik oluşturma bölümünde webforma tıklayarak oluşturmaya başlıyorsunuz. aynı bir node oluşturur gibi form oluşturuyorsunuz
Çekirdekten gelen contact eklentisini neden kullanmıyorsun onu anlamadım. Eklentiyi aktif hale getirip siteadi.com/contact adresine link verip istediğini yapabilirsin.
Web form eklentisi birbirinden güzel özelliklerle geliyor ve webform validation eklentisi ile girilen içeriklere kontrol uygulanabiliyor. Örneğin sipariş formu gibi. O nedenle contact eklentisi ile karşılaştırılamayacak bir eklentidir.
Webformun o özellikleri doğru; ama arkadaşımızın istediklerini contact ile yapabilmesi mümkün. Bu arada webform validation eklentisini biraz anlatırsan minnettar kalacağım. Eklentinin sayfası google tranlate ile çevirdim, bir şey anlamadım :)
Dediği için o şekilde söyledim.
Validation eklentisi email alanı doğtulama, sadece karakter girilmesi, sadece sayı girilmesi, maximum ve minimum karakter değeri ile sınırlandırma gibi özellikler sunuyor.
www.aratwebtasarim.com adresinden hizmet talep formuna yanlış değerler girerek nasıl çalıştıgını görebilirsin.