Skip to Content

Tema değişiminden sonra kullanıcı girişi yapamamak

darkenest, Çrş, 24/02/2010 - 19:48 tarihinde.

Arkadaşlar yeni bir tema yükledim ve güzelce ayarlarını yaptım akşam siteyi açtım hızlı bir şekilde açıldı kullanıcı ıd şifre yazdım girişe tıkladım sayfa açılıyor diyor ama beyaz bi ekran geliyor ana sayfa açılmıyor.sonra mozilla veya ie den geçmişi silince yine giriyor yine ıd şifre girince beyaz ekranda kalıyor site açılmıyor.Id şifre girmeden güzelce sorun olmadan sitede gezebiliyorum ama ıd şifre girmeyi deneyince sorun yaşıyorum

Mozillada ıd şifre girmeye çalışınca beyaz ekran geliyor site açılmıyor geçmişi silmem gerekiyor
İe de ıd şifre girince anasayfa sorunsuz geliyor ama yine ziyaretçi olarak geziyorum siteye giremiyorum kullanıcı yada admin hesabımdan.
Ne yapacam bilemedim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

cihan, Çrş, 24/02/2010 - 19:56 tarihinde.

Buraya bakabilirsin.

darkenest, Çrş, 24/02/2010 - 20:04 tarihinde.

Sağolsın Cihan dediklerini yaptım stilsiz sayfa geldi yine kullanıcı şifresi ıd si girince aynı hatayı veriyor yine beyaz sayfa alıyorum. Acaba kulanıcı ayarlarımdamı bir sorun var?

Kullanıcı kayıtlarının tutulduğu dosya hangisi acaba ftp den değişiklik yapabilirmiyim ıd şifrede

cihan, Çrş, 24/02/2010 - 20:08 tarihinde.

tema yükledikten sonra oluştu ise tema dosyalarından kaynaklanır. Son olarak eklediğin bir modül varmı? Beyaz sayfa geldiğinde F5 tuşuna basmayı dener misin.

darkenest, Çrş, 24/02/2010 - 20:24 tarihinde.

Hiç bir yeni modül yüklemedim sadece yeni bir tema yükeldim temayı sildim ama yine girş yapamıyorum malesef.ziyaretçi olarak çok güzel geziliyor ama giriş olmuyor.F5 te yaptım çok yüne düzelmedi

Acaba drupal ana dosyalarını tekrar yüklesem gidermi sorunum

Not:Şu an mozilladan denedim ıd şifre yamayı beyaz sayfa hatası verdi.İe den açtım siteyi ziyaretçi olarak sitede hesabım online gözküyor

cihan, Çrş, 24/02/2010 - 21:14 tarihinde.

biraz bekle başka bir arkadaşımızın başına geldi ise yardımcı olacaktır olmadı yeniden dosyaları yüklersin. Drupal kurulumunu yaptıktan sonra var olan siteme götür dersen hiç bir verin kaybolmaz.

burakg91, Per, 25/02/2010 - 18:55 tarihinde.

admin olarak giriş yap.
sonra adres çubuğuna siteadi.com/admin/build/themes/select yaz.
oradan başka bir tema seç.
(temanı değiştirmek istersen)

darkenest, Cuma, 26/02/2010 - 18:23 tarihinde.

Admin olan kulanıcı adresim hep online kalıyor ne yapsam bişey yapamadım.Admin/profil/default/
admin şifresini girince 2 kere online gözüküyor ama giremiyorum.

Drupal sistemi yeniden yükledim ama özülmedi

Nekadar tema varsa hepsini sildim yine düzelmedi.

Acaba db mi nasıl yedeklerim ? bir yedeğini alabilimiyim dosyalarım forum blog konularının felan yenidenkursam drupali

cihan, Cuma, 26/02/2010 - 19:10 tarihinde.

cpanle veya plesk ne kullanıyorsanız hosting yönetim panelinden phpmyadmin kullanarak yedekliyebilirsiniz. drupali yeniden kursanızda varolan veri tabanını kullanabilirsiniz zaten. aynı veri tabanını belirtirseniz kurulum sonunda varolan siteme yönlendir dersiniz. Ama siz genede öncelikle yedek alın tabiki işi sağlama almak en iyisi.

darkenest, Cuma, 26/02/2010 - 22:29 tarihinde.

Sİte dosyasının içindeki default.setting.php ve sett,ng.php dosyalarının cmod ları 777 olmasına rağmen silemiyorum nasıl silebilirim başka türlü acaba

Edit: tamamdır sildim.

tamamdır arkadaşlar sağolsun drupali kaldırıp tekrar kurdum sorun hal oldu

acemi, Pzt, 01/03/2010 - 16:50 tarihinde.

Bir ek bilgide ben ekleyeyim. Eğer eklediğiniz temadan sonra drupalde işlem yapamaz hale gelirseniz, açılan beyaz sayfa, hata kodları ile dolu sayfalar çıkarsa. Aşağıdaki işlemi uygulayabilirsiniz.

Kullandığınız panel üzerinden phpmyadmin'e bağlanıp sağ taraftan ilgili drupal veri tabanını seçip sırasıyla aşağıdaki sorguları çalıştırın.

UPDATE system SET status=1 WHERE name = 'garland';

UPDATE variable SET value='s:7:"garland"' WHERE name = 'theme_default';
TRUNCATE cache;

Drupalin varsayılan temasına dönmüş olacaksınız.
Kaynak Drupal.org üzerindeki konu

onderbaba, Çrş, 26/05/2010 - 12:29 tarihinde.

Acemi Kardeş çok teşekkürler verdiğin ek bilgi çok işime yaradı. sitemde biraz yer açmak için kullanmadığım temaları silmiştim, siler silmez o bahs ettiğin yazılar çıktı yönetim temasıda farklı olduğu için girişde sade beyaz ekran çıkıyordu. Tekrar sağolasın