Skip to Content
etcetera9, Cmt, 20/02/2010 - 00:02 tarihinde.

Drupal Gardens nihayet açıldı. e-postama gelen aktivasyon koduyla girip ilk sayfamı oluşturdum. Drupal ile site yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı :)

Bilmeyenler için; Drupal Gardens, Wordpress.com'a veya Blogspot'a benzer şekilde, sunucuya gerek olmadan özellikle blog tarzı siteler hazırlamayı sağlıyor.

Daha detaylı bilgi yazmak da istiyordum, ama sonra düşündüm... Bu tarz bir yazıyı en iyi Onur Serkan yapar dedim.. Zamanı varsa ondan güzel bir yazı bekliyorum...

muhibbi, Cmt, 20/02/2010 - 00:53 tarihinde.

ah ulan, gardens'a hangi mail adresimle üye olduğumu unuttum yahu. birden fazla mail adresi kullanmanın yan etkileri :D

biraz baktım da, wp veya blogger'a nazaran biraz dah dezavantajlı gibi görünüyor. özellikle url yönlendirme vs. gibi konularda yükseltme işlemleri için ücret talep etmeleri kötü olmuş. sayfa görüntüleme ve üye sayısı gibi konularda da sınırlamalar var.

ne diyelim, hayırlısı.

kayakentli, Cmt, 20/02/2010 - 02:20 tarihinde.

Drupal'i bozar abi.

cihan, Cmt, 20/02/2010 - 10:24 tarihinde.

Bencede bozar bizim gibi drupalle uğraşanlara yahu onun hazırı var demelerine bile yol açar. Sanırım kaliteyi çok arttırmak gerekecek.

muhibbi, Cmt, 20/02/2010 - 19:19 tarihinde.

gardens'ta kullanılacak drupal sürümü 7 olmuş. artık ben drupal 7'ın gardens projesi için hazırlandığını düşünüyorum, zira d7'nin wp tarzı yönetim sistemi, yaz-yayınla şeklindeki content yapısı ve yeni kullanıcıların daha kolay alışabilmeleri için basite indirgenmiş birçok modülü ile blogging sistemlere de el atmış gibi görünüyor drupal.

onur serkan, Pzr, 21/02/2010 - 12:35 tarihinde.

Anlaşılan ben e-mailımı eklememişim; az önce ekledim. Herhalde, daha davetiye bekleyeceğim uzun bir süre. Gerçi davet olsa da şu anda bakacak zamanım yoktu :(

captix, Cmt, 13/03/2010 - 17:12 tarihinde.

bende mailimi yazdım, beklemedeyiz.