Gmap'in profil sayfasında gösterimi.
preper, Cmt, 13/02/2010 - 23:01 tarihinde.
Ben advanced profile kit ile profil sayfaları oluşturuyorum. User Profile içerik türüne cck alanı olarak gmap field ekledim. Ancak panels 6.x 3.3 halen gmap'i gösteremiyor sanırım. Sonuç olarak kullanıcı profili düzenlerken cck alanında haritadaki yerini işaretleyebiliyor ancak bu alan profilde gözükmüyor bunun için ne yapabilirim bu konu hakkında çözüm tavsiyesi olan var mı?
diğer taraftan her kullanıcının cck alanında bu harita var, peki bu gmap alanını her kullanıcının kendi haritasını kendi profilinde view ile nasıl gösterebilirim?
views type olarak konum seçiyorum, field olarak cck alanı seçmek istiyorum ancak çıkmıyor. views type olarak node seçtiğimde cck alanı seçebiliyorum fakat bu sefer de harita gözükmüyor.
Ne yapmalıyım?
- Yeni yorum ekle
- 314 kez okundu

Sorunu çözdüysen anlatır mısın?
gmap hiç kullanmadım ama her üyenin kendi sayfasında kendi seçdiği konumu göstermek için argümanlardan yararlanmanız lazım.
Bunuda viewsdeki Relationships'den yapabilirsiniz.
Ama başta da dediğim gibi tamamen tahmini çünki kullanmadım.
Gmap'in profile sayfasında gösterimini Gmap ve Location eklentileri yardımıyla oluşturabilirsiniz ayrıca gmap api key almanız lazım, ayrıca content profile eklentisini de yüklemelisiniz. Bende kullanmadım ama döküman araştırırken karşılaştığım bir dökümanda anlatımı vardı. Arşivimde hala duruyorsa mail atan arkadaşlara gönderebilirim.
Gmap ve Location gerekli olduğunu ben de araştırırken gördüm ama ders lazım ;)