Yorumda avatar gösterimi

Yapılan yorumlarda gönderici bilgileri ile birlikte avatarının da görünmesini istiyorum (drupaldersleri forumundaki gibi). İçerik türlerindeki yorum ayarlarına baktım ama orada dosya ekleme var, bu seçenek yok. Nasıl yapabilirim?
- Yeni yorum ekle
- 47 kez okundu

İlgili linkteki açıklamalarla avatarı gösterdim, bilgi veren arkadaşlara çok teşekkürler. Ancak şu anda görünümde küçük bir sorunum kaldı.
Gönderilerde avatarın sağında 2 satır; birinde başlık, diğerinde gönderici bilgileri görünüyor. Tam istediğim gibi yani.
Ama yorumlarda avatarın sağında başlık var, gönderici bilgileri satırı ise avatarın altında en soldan başlıyor.
comment php dosyasındaki komutların sırasıyla alakalı sanırım. Bende şöyle:
<?php print $picture ?>
<?php if ($title) {echo $title; } ?>
<?php if ($submitted): ?>
<?php echo $submitted; ?>
<?php endif; ?>
<?php if ($comment->new) : ?>
<?php print drupal_ucfirst($new) ?>
<?php endif; ?>
burada nasıl bir yer değişikliğiyle istediğim görüntüyü elde ederim?
Not: Kopyaladığım kodların bir kısmı görünmüyor, bu şekilde anlaşılması mümkün değildir heralde?
CSS ile yapılabilir. PHP dosyaları yalnızca içeriği belirler. Şekilsel değişiklikler için CSS...
Resimi etkileyen classa float: left verirseniz sola geçecektir. Ama float her zaman kolay değil. Bazı düzenlemeler yapmak gerekecek... Sağ tarafa zıplayacak yazıların clear:both özelliğinin olmaması gerekiyor vs.
Ama css de yorumlardaki resim gösterimi için ayrı bir komut satırı yok? Bir tek yerde var, onu da gönderide istediğim şekilde görünmesini sağlayacak şekle getirdim.
Css de ilgili komut şu şekilde:
.picture, .comment .submitted
{
clear:left;
float:left;
padding-right:1em;
padding-top:0.5em;
}
Ayrıca yorumda resim göstermeye ayarladığımda resim başlığın ve gönderici bilgilerinin altında çıktı, php deki içinde picture geçen komut satırının yerini değiştirerek bu hale getirdim. Php deki hangi komutun gönderici bilgileri olduğunu anlasam belki onun da yerini değiştirmekle olur diye düşünmüştüm.
İlk yaptığımda css deki bu komutla ana gönderide de resim başlık ve gönderici bilgisinin altında çıkmıştı, php de yer değişikliği yaparak istediğim şekle getirmiştik.
Herşey normal gibi görünüyor. Clear:left yerine clear:both denermisin.
Cihan; denedim, bir değişiklik olmadı görüntü hala aynı.