Logoyu 'swf' yapmak
ivanov, Pzr, 31/01/2010 - 03:30 tarihinde.
merhaba arkadaşlar logo kısmını swf uzantılı yaptığım zaman "jpg vb. uzantılara sadece izin verilir." tarzı bir uyarı alıyorum. Hareketli bir logo nasıl yapabilirim ya da daha kolay yoldan flash dosyasını nasıl ekleyebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
- Yeni yorum ekle
- 232 kez okundu

ben sitemde fckeditor kurdum. Fckeditor kurarsan onun üst tarafında flash ekleme bölümü var. Kısayolunu gösterip eklediğin de çalışıyor. Benim sitemdeki sağ üstteki program gibi.
Örnek: www.kirmizisiyah.com/tr
tema dosyanda bulunan rage.tpl.php dosyasında header sınıflı bölüme var olan banner bölümüne mudahele ederek bunu sabit ve kolay bir şekilde gerçekleştire bilisin. Kendi sitemde swf eklemeyi anlattım ama reklam olmaması için google üstünden ilgili sınıfı veriyorum ve de ne işe yaradığını kısaca anlattım. Google da swfobject sayfasına girdiğinde animasyon dosyanı eklemek için hazır kod üreticiside var. Yanlız swf object js dosyasını page.tpl.php (başka yoluda olabilir) çağırmayı unutma. kolay gelsin
Flash (swf) animasyonlarınızı sitenizde yayınladığınızda altta üstte veya tıklama ile açılma gibi sorunlar yaşayabilmekte isiniz. Aşağıda bunu engellemek için kullanılan en yaygın kütüphanenin sayfası bulunmakta. Bu sayfa üzerinde otomatik olarak kodlarıda oluşturabileceğiniz hazır bir bölüm bulunuyor.
http://code.google.com/p/swfobject/