DDB'de "Read More" kısmını Türkçeleştirmek
ivanov, Per, 28/01/2010 - 13:52 tarihinde.
Merhaba arkadaşlar DDB'de "read more" yazan kırmızı butonun öncelikle yazısını sonra da rengini şeklini vs. nasıl değiştirebilirim?
- Yeni yorum ekle
- 388 kez okundu

"read me" yazısını ddb dosyalarında arattır. Sonra da resmini arattır. Sonra değiştir.
eğer sadece metin değiştireceksen "site kurulumu/arayüz çevir" (admin/build/translate) sayfasından arattırarak da bulabilirsin. resim için ise modülün dosyalarında arattırman gerek.
Cevaplar için teşekkür ederim arattım ama bulamadım. Hiç bir yerde "Read more..." yazmıyor.
arayüz çevirden aratıyorsan noktaları sil ve tekrar dene. Yani "Read more" olarak arat.
read more... yazısı için template php'ye yapıştırdığın kodda
if (isset($result->nid)) {
$slider_items[$key1]['slide_read_more'] = l('Read more...', 'node/' . $result->nid);
yazılı yeri bulup "Read more..." yazan kısmı istediğin şekilde değiştirmelisin... Modülde read more yazısı için çeviri ayarlanmamış. Sitesinde bunula ilgili sonraki sürümlerde düzenleme yapılacağından bahsediliyordu.
Buton ve transparan arkaplan resimleri kullandığın tema klasörünün içine koyduğun "\custom\modules\ddblock\images" klasörü içinde. Ordaki buton resimlerini ve arkaplanı istediğin şekilde değiştirebilirsin...
teşekkür ederim sorun halloldu. ben modul dosyalarına bakmışım temaya bakmak aklıma gelmedi.