Skip to Content

Resimler gözükmüyor

Mikuru, Cuma, 22/01/2010 - 23:02 tarihinde.

Merhaba... Uzun zamandır sitemde DDB kullanıyorum. hazırladığım yeni tasarıma DDB'nin (plain-list30l) teması daha uygun. Anlatıldığı gibi tüm işlemleri sırayla ve özenle yapmış olmama rağmen bir türlü tam bir görüntü elde edemedim. Yeni temada resimler gözükmüyor. Eklentiye ait destek sayfasını inceledim aynı sorunu farklı yaşayanlar var ancak çözüm bulamadım. Ustalardan yardım bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

ddb.jpg

NOT:Resim temsilidir

aytacbicer, Cmt, 23/01/2010 - 13:33 tarihinde.

Sorununuz yanıtı bilmiyorum ama DDB de yan tarafa böyle başlıklar nasıl attınız? Yada hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

zmsakarya, Cmt, 23/01/2010 - 15:33 tarihinde.

Eklemiş olduğunuz görüntü üzerinden yorumlamak gerekirse, resim yolunu kontrol etmenizi tavsiye ederim. Hatta files dizininde 'img' gibi bir klasör açıp orada toplasanız, dağınıklık olmaması açısından...

nvr32, Sal, 26/01/2010 - 16:17 tarihinde.

şuan aynı şeyi ben de yaşıyorum. tema falan da değiştirmedim. durup dururken ddb deki resimler gözükmez oldu. çözüm bulan olursa seviniriz.

Mikuru, Sal, 26/01/2010 - 22:50 tarihinde.

Resim yoluyla ilgili herhangi bir sorun yok. Zaten DDB'nin diğer temaları düzgün çalışıyor.Sorun DDB'ye sonradan tema eklemek istediğimde ortaya çıkıyor

zmsakarya, Cuma, 05/02/2010 - 17:12 tarihinde.

Sanıyorum ddo'dakı yonergeler ıle kurdunuz, oluşturduğunuz içerik türü olan 'sunum' un işakış ayarlarına bakabilir misiniz yayında kutucuğu işaretli mi...