Skip to Content

İkon Atamak/Değiştirmek

dainty, Sal, 19/01/2010 - 13:04 tarihinde.

Tekrar merhaba,
Muhtemelen drupal kullananlar farketmiştir, içeriklerin teaser ve full görünümlerinde "yorum yaz", "* kez okundu", "tags" gibi bölümler isteğe göre eklenebiliyor ve bu bölümlerin başında onlara atanmış minik ikonlar çıkıyor. Buraya kadar sorun yok, fakat bu bölümler dışında flag bağlantısı, fivestar bağlantısı gibi yeni seçenekler eklendiğinde bu seçeneklere otomatik olarak "* kez okundu" bölümüne ait olan ikon atanıyor ve yan yana birdan fazla ikon sayfada hiç hoş durmuyor. Kullandığım temanın içerisindeki common_methods.php isimli dosyada;
- Eklemenme Tarihi
- Yazar
- Yorum Yaz
- Okunma Sayısı ve
- Tags seçenekleri tanımlanmış durumda ve istediğim şekilde değiştirebiliyorum, peki flag, fivestar ve buna benzer ek seçeneklere özel ikon nasıl tanımlarım ya da enazından diğer ikonu kullanmamasını nasıl sağlarım?

etcetera9, Çrş, 20/01/2010 - 00:50 tarihinde.

Benim kullandigim temalarda boyle bir durum yok. Sanirim sadece senin kullandigin temayla ilgili. Firebug ile icona bakabilirsin. Bir ihtimalle icon CSS ile ekleniyordur, o zaman CSS dosyasindan iconu degistirebilir veya yok edebilirsin...

dainty, Çrş, 20/01/2010 - 12:41 tarihinde.

Öncelikle teşekkürler, hangi temayı kullandığınızı söyleyebilir misiniz? ya da kullandığız tema da bahsettiğim ögelere atanan ikonlar nasıl tanımlandığını?

İkon css ile eklenmiyor, ilk mesajımda söylediğim gibi common_methods.php isimli dosyada tanımlanmış durumda. Ama tanımlama sadece
- Eklemenme Tarihi
- Yazar
- Yorum Yaz
- Okunma Sayısı ve
- Tags seçenekleri için yapılmış, bu seçeneklerin dışında öge eklendiğinde (flag veya fivestar gibi) otomatik olarak "okunma sayısına" atanmış olan resim atanıyor, böyle oluncada aynı resimden yanyana 2-3tane oluyor ve kötü duruyor. Resmi kaldırmasına kaldırdım ama bu sefer de biçimsiz duruyor :(

etcetera9, Per, 21/01/2010 - 16:01 tarihinde.

Birçok tema kullandım ve hiçbirinde ekstradan ikon geldiğini hatırlamıyorum. Sanırım temadan kaynaklanan bir durum. Temayı incelemek lazım...

dainty, Cuma, 22/01/2010 - 13:42 tarihinde.

Teşekkürler ELCETERA9..