Fivestar oy verilememe sorunu
gumanest, Çrş, 06/01/2010 - 00:03 tarihinde.
Field olarak eklediğim fivestar alanına yalnızca admin olan kişi konu eklerken oy verebilior durumda. Herkesin oy verebilecegi bir şekilde bir fivestar field nasıl oluşturabilirim yada eksik yaptığım birşeymi var konuyu sitede araştırdım ama benimkine benzer bir sorun göremedim nasıl halledebilirim acaba ?
- Yeni yorum ekle
- 344 kez okundu

İzinler sayfasında kullanıcı türlerine yetki verirsen sanırım sorun çözülür
İzinleri daha öncede düzenleyip bakmıştım fakat olmamıstı tekrar denedim yine olmadı.
fivestar normal olarak çalışıyor fakat manage field dan ekleme yapınca sadece konuyu düzenleyen kişiye izin veriyor ilginç bir sorun.
Fivestar cck alanı ayar sayfasında istediğin ayarlar mevcut. Oradaki ayarlara veya site ayarları altındaki fivestar ayarlarına bakmalısınız. Oradan widget tipini değiştirmelisin.
widget ile alakalı bir durum değil ve bahsetiğin ayar sayfasında benm sorunnumla alakalı bir ayar yok field olarak ekleme yapılınca sadece düzenleyen kişiye oy verme hakkı tanıyor sölediğin yerde alakalı bir ayar bulamadım tekrar inceledim tekrar baktım bi hatamı yapıyorum diye ama hayır ayarlarda bi hatam yok gibi bahsettiğin ayarların neler olduğunu biraz açabilirmisin ?
Hocam Fivestar la İlgili yaşadığın sorunu bende yaşıyorum,kullanıcılar oy veremiyor, çözüm bulabildinizmi.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kullanıcılar için oy verebilme izini verin.